Sremska Mitrovica: U narednima danima, kiša

Od strane Ozon
0 komentar

U Srbiji ujutru slab i umeren mraz, po kotlinama i dolinama zapadne i južne Srbije mestimično magla.

Prvo prolazno naoblačenje, koje će ujutro na severu i severoistoku Srbije mestimično uslovljavati kišu, sneg i ledenu kišu, u toku dana premeštaće se ka jugu Srbije. Posle podne u Vojvodini, a uveče i u centralnim krajevima kratkotrajno razvedravanje.

U toku noći drugo prolazno naoblačenje sa snegom, uglavnom u brdsko-planinskim predelima.

Vetar slab i umeren, u Vojvodini i istočnoj Srbiji povremeno jak, severozapadni. Najniza temperatura od -8 do 0, a najviša od 4 do 9 stepeni, saopštio je Republički hidrometerološki zavod.

U Sremskoj Mitrovici ujutru oblačno s kišom, koja će se mestimično lediti na tlu. Pre podne prestanak kiše, a posle podne kratkotrajno razvedravanje.

Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -2 do 0, a najvisa oko 6 stepeni. U toku noći novo naoblačenje s kratkotrajnim snegom.

U subotu u brdsko-planinskim predelima prestanak snega uz delimično razvedravanje tokom dana. Istovremeno sa severa novo naoblacenje, koje će u noći ka nedelji u Vojvodini ponegde usloviti slab sneg.

U nedelju promenljivo s kratkotrajnom kišom u nižim predelima i snegom na planinama. Vise sunčanih intervala biće posle podne.

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik