Sremska Mitrovica: Konferencija „Mladi preduzetnik 2022”

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Na Konferenciji „Mladi preduzetnik 2022” uspešni preduzetnici predstavili su načine kako od hobija napraviti biznis. Događaj u Gradskoj kući održan je  u sklopu projekta Kancelarije za mlade „Karijerni info servis” uz podršku Ministarstva turizma i omladine Republike Srbije.

Po rečima koordinatorke Kancelarije za mlade Biljane Matić: „Projekat koji se tiče karijernog informisanja mladih u našem gradu već godinama se odvija uz podršku republičkih institucija. Danas su im se predstavili neki uspešni mladi preduzetnici. Verujem da među mladima u publici ima onih koji vide da je zaista moguće da nešto sami naprave ili da neki hobi mogu da pretvore u posao i da od toga lepo žive.”

Bojan Stilin vlasnik Kreativnog bara i barmen po zanimanju rekao je: „Posmatram celokupnu priču iz mog ugla, koliko bi meni značilo da sam imao priliku da učestvujem na ovakvom događaju pre nego što sam postao preduzetnik. Mislim da će ova konferencija danas kao i prethodne održane, pomoći mladima da sagledaju neku širu sliku kakav je put jednog mladog preduzetnika i naravno to će im pomoći da se u budućnosti opredele za neki svoj put.”

Preduzetnici su se zahvalili Kancariji za mlade što je organizovala događaji koji je pre svega koristan za mlade ali i za njih koji učestvuju.

Možda Vam se svidi i