Sremska Mitrovica. 800.000 dinara za projekat sprovođenja omladinske politike na lokalnom nivou

Od strane Ozon
0 komentar

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić potpisao ugovore sa predstavnicima lokalnih samouprava o realizaciji projekata u okviru javnih konkursa za podršku jedinicama lokalnih samouprava za programe, odnosno projekte u oblasti sporta kroz izgradnju, opremanje i održavanje sportskih objekata, kao i za programe, odnosno projekte u sprovođenju omladinske politike na lokalnom nivou. 

Foto Instagram

Kancelarija za mlade Grada Sremska Mitrovica i ove godine podržana je od strane republičkih institucija za projekat koji se tiče karijernog informisanja mladih u našem gradu.

Gradonačelnica Sremske Mitrovice, Svetlana Milovanović, potpisala je ugovor vredan 800.000 dinara za projekat sprovođenja omladinske politike na lokalnom nivou. 

Foto Instagram

Ugovor je potpisan za nastavak uspešnog rada na projektu “Karijerni info centar” Kancelarije za mlade iz Sremske Mitrovice.

Servis karijernog informisanja „Karijerni info centar“ (KIC) deo je Kancelarije za mlade (KzM) i ima mogućnost da pruža usluge karijernog informisanja mladima sa ciljem da doprinese dugoročnom rešavanju problema nezaposlenosti mladih.
KIC je servis vršnjačkog informisanja i vršnjačkog karijernog vođenja i savetovanja mladih u KzM koji sadrži niz usluga za informisanje i podršku mladima. KIC će omogućiti svakom mladom čoveku informacije i podršku pri donošenju odluke o budućem obrazovanju i zanimanju, o prilikama na tržištu rada i prilikama za stručnu praksu.

Možda Vam se svidi i