Srem. Bombašu iz kafića opet produžen pritvor

Od strane Ozon
1 komentar

Zoranu Radivojeviću (40) iz Putinaca kod Rume, osumnjičenom za krivično delo teško ubistvo u pokušaju, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, produžen je i dalje pritvor, kaže njegov branilac Miloš Stokić. Kako je u ranijoj izjavi rekao Zoranov otac Mirko, oni su podneli tužbu protiv D. K. i D. S. kako navode zbog maltretiranja njihovog sina, iznude i otmice, na osnovu koje je VJT u Sremskoj Mitrovici, sada pokrenulo postupak u cilju utvrđivanja, šta je dovelo do događaja koji je ostavio u šoku sve one koji poznaju Zorana.

Istraga još nije završena, rade se veštačenja, izvode se dokazi. – kaže Stokić dodajući da je Zoran dao svoju odbranu kod javnog tužioca kada je priveden, ali zbog dalje istrage nije mogao da je precizira.


Incident koji se odigrao kao scena iz filma u jednom ugostiteljskom objektu u
Inđiji, krajem maja prvo je uznemirio goste lokala koji su se u tom trenutku nalazili, a zatim i sve one koji su imali priliku da pogledaju snimak koji se veoma brzo raširio po društvenim mrežama.

Podsećanja, kobnog dana Radivojević je sa pištoljem u ruci prišao dvojici muškaraca dok su sedela u bašti kafića i ispalio hitac u jednog od njih, koji ga je na sreću promašio. Kako se videlo na snimku koje su zabeležile kamere iz lokala, nakon pucnjave dvojica muškaraca trčećim koracima kreću prema napadaču koji beži, ali se on vraća, ulazi za njima u lokal i baca ručnu bombu, od koje na sreću niko nije zadobio
teže povrede.
Otac uhapšenog u ranijoj izjavio tvrdio je, da je njegov sin to uradio kako bi stavio tačku na pretnje koje su trajale duži vremenski period od gore navedenih muškaraca.

„Pitao sam sina gde mu je auto, a on mi je rekao da ga je ostavio na tehničkom pregledu, tek kasnije sam saznao da su ga njih dvojica uzela“, rekao je tada Mirko tvrdeći da njegov sin nije uzimao pare od oštećenog D. K.
Kao motiv ovog nemilog događaja navodio se da je Zoran dao u zalog svoj automobil, a kada ga je D. K., pritiskao da vrati pare došlo je do incidenta.

S. Kostić

Možda Vam se svidi i

1 komentar

Muškarcu koji je bacio bombu produžen pritvor - IN Medija 18.09.2022. - 5:01 pm

[…] osumnjičenog Miloš Stokić rekao je za Ozon.rs da je otac četrdesetogodišnjaka podneo tužbu protiv D. K. i D. S. zbog navodnog maltretiranja […]

Komentari su zatvoreni.