REZULTATI Vikend u znaku fudbala u Velikim Radincima

Od strane Ozon
0 komentar

Veliki Radinci su danas bili domaćini turnira „Olimpico kup“ za mlađe kategorije, pod pokroviteljstvom škole fudbala “Olimpico”.

Ovo je treći kup u fudbalu za mlađe kategorije, a prvi koji se organizuje u Velikim Radincima. Organizator turnira je škola fudbala „Olimpico“ Jarak. Generalni pokrovitelj turnira Fudbalski savez grada Sremske Mitrovice.

Ekipe koje su učestvovale na turniru: Kolubara Lazarevac, Lanosa Beograd, Real Lazarevac, Mačva Šabac, Sofex Futog, Budućnost Krušik Valjevo, Tika taka Šabac, Sunrise Šabac, Fenix Šabac, Radnički SM, SK Ruma, Prvi Maj Ruma, Hajduk Šimanovci, Fk Inđija, Radnički Šid, Radnički Irig, Af Desetka Zvečka, Sloboda Donji Tovarnik, Rabona Borča, Vojvodina St.Banovci, Dunav, Trgovački SM, Tešnjar Valjevo, Sf Šarić Zemun… ovo su samo neka od imena velikana koji su učestvovali na festivalu fudbala u Velikim Radincima.

Načelnik za kulturu i sport Vasilj Ševo rekao je da je najlepša stvar na svetu dečiji osmeh, da Grad i lokalna samouprava podržava svaki vid takmičenja, pogotovo ona za decu.

Učestvuje 76 ekipa sa ok 1000 takmičara.

Kao i uvek do sada domaćini su bili na visini zadatka. Škola fudbala „Olimpico“ Jarak nosi sve pohvale za gostoprimstvo i organizaciju.

Poželećemo Nenadu Petroviću da nastavi sa sjajnim radom kako na afirmaciji kluba i manifestacije koju organizuje tako i u radu sa mlađim kategorijama.

Plasman po kategorijama:

Kategorija 2009

  1. Sofex Futog

2. Radnički Šid

3. Radnički Sr.Mitrovica

Kategorija 2010

  1. Šarić Zemun

2. Obilić Kukujevci

3. Radnički Šid

Kategorija 2011.

  1. Sunrise Šabac

2. Real Lazarevac

3. Sloboda D.Tovarnik

Kategorija 2012

  1. Olimpiko Jarak

2. Kolubara Lazarevac

3. Tešnjar Valjevo

Kategorija 2013

  1. Rabona Borča

2. Olimpiko Jarak

3. Sofex Futog

Kategorija 2014.

  1. Tika taka Šabac

2. Obilić Kukujevci

3. Sunrise Šabac

Tokom vikenda je igralo osam generacija dece, prvo drugo i treće mesto je proglašeno ali kao i svake godine pobedili su mali fudbaleri koji su igrali u Velikim Radincima.

Možda Vam se svidi i