Raspisan Javni poziv za subvencije za solarne panele

Od strane Ozon
0 komentar

Grad Sremska Mitrovica, u okviru Programa energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova, sprovodi mere ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe i unapređenje termotehničkog sistema.

Raspisan je Javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe i unapređenje termotehničkog sistema putem ugradnje kalorimetara, cirkulacionih pumpi, termostatskih ventila i delitelja na teritoriji Grada Sremska Mitrovica za 2022. godinu.

Komisija za realizaciju mera energetske sanacije na teritoriji Grada danas raspisuje javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovodjenju mera ugradnje solarnih panela i termičko tehničkih sistema putem ugradnje kalinometra, cirkulacionih pumpi i delitelja toplote. Na ovaj javni poziv mogu da se prijave svi privredni subjekti sa teritorije Republike Srbije, javni poziv traje do 17. avgusta. Sva dokumentacija biće dostupna na sajtu Grada, i u uslužnom centru GU, rekao je Miloš Mišković, sekretar Skupštine grada Sremska Mitrovica.

Pravo učešća na Javnom pozivu imaju svi zainteresovani privredni subjekti koji ispunjavaju propisane uslove i koji vrše nabavku, radove i ugradnju materijala, opreme i uređaja.

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar