Rajko Bodirogić novi urednik Ozon Media

Od strane Ozon
3 komentari

Na mesto glavnog i odgovornog urednika portala Ozon Media  od danas, 7. januara ove godine imenovan je Rajko Bodirogić, diplomirani ekonomista iz Sremske Mitrovice.

Rođen je u Sremskoj Mitrovici, živeo je nekoliko godina u Pećincima. Osnovnu školu je završio u osnovnoj školi Sveti Sava u Sremskoj Mitrovici. Dalje obrazovanje nastavlja u Sremskoj Mitrovici i Beogradu.

Novinarsku  karijeru započeo je tokom studiranja.  Pre zaposlenja u Ozon Media, novinskom internet portalu, radio je više poslova, kao bi finansirao studiranje, a 2019. godine zapošljava se u Ozon Media, na poslovima komercijale. Vrlo brzo počinje da piše za partal,  a kako sam kaže “Novinarstvo je zanat, koji se uči ceo život. Veća sada, iako sam novinar tri godine, mogu da izdvojim teme o kojim  volim da pišem, ali ne možeš da radiš sve što voliš. Najviše volim da radim na terenu, volim rad sa ljudima. Posao „sedenje u redakciji“ mi ne prija, imenovanje će značiti više posla za kompjuterom, ali i to je dobro, iskustvo više. Želim da napredujem, ne samo u novinarstvu. Neke svoje ciljeve sam zacrtao, imenovanje mi znači.  Već sada planiram da se posao proširi na još jedan portal, ideja je prihvaćena od strane vlasnika. Srećan sam jer je moj prvi posao u novinarstvu baš u Ozonu, jer je ovo kuća koja radi dugi niz godina, a koliko sam do sada primetio iz Ozona su izašli mnogi dobri noviniri koji rade u drugim medijskim kućama, ne samo u Sremskoj Mitrovici, već i u Sremu pa i u nacionalnim kućama sa sedištem u Beogradu”.

Bodirogić je sportista, dugo godina se bavi MMA, uz redovan posao radi i kao fudbalski sudija.

U Ozon Media  radi od 2019. Godine.

Rajko Bodirogić je najmlađi glavni i odgovorni urednik u Sremu a verovatno i u Srbiji. Na mesto urednika je postavljen umesto Arijane Škorućak, koja poslove za Ozon Media obavlja u Novom Sadu. Škorućak trenutno prati rad Pokrajinske vlade Vojvodine iz redakcije u Novom Sadu.

Možda Vam se svidi i

3 komentari

Sremica 08.01.2022. - 12:47 pm

Čovek bez iskustva ali ionako će dobijati tekstove koje će objavljivati, pa je sasvim svejedno ko je, šta je i gde je.

Odgovori
Ozon 08.01.2022. - 6:03 pm

Sa dovoljno iskustva. Prv novinar, pa ona urednik. A što se tiče „dobijanja tekstova“, naravno, od drugih novinara i dopisniika na proveru. Samo servisne informacije dobijamo od institucija, ako ste na to mislili. Hvala na interesovanju.

Odgovori
Sremac 09.01.2022. - 6:51 am

Sremica zna. Da li ima novinara u Sremskoj Mitrovici? Da nekoliko mladih. A na mesto urednika teško može da se postavi neki novinar, osim možda Narcisa Božić ili Dijana Šćekić. Ja ne znam da ih ima još u našem lepom gradu

Odgovori

Ostavi komentar