Radovi na više deonica autoputa u Vojvodini

Od strane Ozon
0 komentar

Na pojedinim deonicama autoputa u Vojvodini biće produženi radovi koji su u toku, dok će na jednoj deonici od srede, 1. juna biti izmenjen režim saobraćaja zbog početka radova.

Deonica Ruma – Sremska Mitrovica 

Na deonici puta I A reda broj 3, na deonici petlja Sremska Mitrovica – petlja Ruma, u smeru Batrovci – Beograd, od 1. do 30. juna menjaće se zaštitna žičana ograda u putnom pojasu.  U toku radova zaustavna saobraćajna traka u dužini do 400 metara po lokaciji biće zatvorena za saobraćaj. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom. 

Deonica petlja Horgoš – petlja Subotica Sever 

Obnova kolovoza na državnom putu I A reda broj 1, na deonici petlja Horgoš – petlja Subotica Sever, smer Horgoš – Novi Sad, biće produžena do 13. juna.  Saobraćaj je preusmeren u suprotnu kolovoznu traku smera Novi Sad – Horgoš i to preticajnom trakom prema Novom Sadu, a voznom i zaustavnom trakom prema Horgošu. 

Deonica granični prelaz Horgoš – petlja Horgoš Montaža zaštitne odbojne ograde u srednjem pojasu, na državnom putu I A reda broj 1, na deonici granični prelaz Horgoš – petlja Horgoš, smer granični prelaz Horgoš – Novi Sad, biće produžena do 13. juna. Radovi se odvijaju u periodu od 7 do 16 časova. Tokom radova za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Možda Vam se svidi i