Prvi dan juna

Od strane Ozon
0 komentar

Aktuelna prognoza vremena ne navodi da će nas u sredu sačekati kiša. To su dobre vesti ukoliko niste ljubitelji prolećnih padavina. Ujutru će biti oko 17°C, a tokom dana će otopliti do najviše 27°C. Biće mestimično oblačno.

Većina hroničnih bolesnika i meteoropata ne bi trebalo da sutra imaju tegobe. Ipak, budite oprezni u saobraćaju.

Ako želite da besplatno pregledate kožu po ambulantama u selima, isplanirajte u narednim danima, 5. juna, besplatni pregledi će se obavati u nedelju 5.juna, u zdravstvenim ambulantama, prema sledećem rasporedu: Mačvanska Mitrovica, od 14 do 16 časova; Laćarak, od 12 do 14 časova; Martinci, od 13 do 15 časova i Kuzmin, od 14 do 16 časova.

Na deonici puta I A reda broj 3, na deonici petlja Sremska Mitrovica – petlja Ruma, u smeru Batrovci – Beograd, od danas do 30. juna menjaće se zaštitna žičana ograda u putnom pojasu.  U toku radova zaustavna saobraćajna traka u dužini do 400 metara po lokaciji biće zatvorena za saobraćaj. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom. 

Šećera, kažu, ima, samo je izgleda nevidljiv. Šalu na stranu, ali još uvek se nije stabilizovalo snabdevanje ovom namirnicom pa, sve što stigne, ubrzo se i proda.

Plan je da svi mladi koji ispunjavaju uslove od danas, po redu, budu isplaćeni na osnovu novčane pomoži u prva tri dana juna. Redosled isplate neće zavisiti od momenta prijave, već od uplate države prema bankama, ali bi svoj novac svi trebalo da dobiju zaključno sa 3. junom. Isplata će biti u dinarima, tačan iznos zavisiće od kursa na dan isplate. Javite nam kad dobijete, mora da se časti.

U okviru turneje Slobodne zone danas možete pogledati:

1. JUN 2022 – Prvi sneg | igr. Zemlja: Finska / Godina: 2020 / Trajanje: 82’ Priča o trinaestogodišnjem Irancu Raminu i njegovoj porodici koja čeka odluku o tome da li će im biti odobren azil u Finskoj.

Trejler:

Projekcije u Galeriji “Lazar Vozarević” od 20 sati, a ulaz na sve projekcije je besplatan.

A u četvrtak, planirajte (ko voli) da obiđete Promociju knjige „Putevima moje duše”

Promocija knjige Putevima moje duše” Ljiljane Nikolić biće održana u Biblioteci Gligorije Vozarović” u Sremskoj Mitrovici u četvrtak, 2. juna. Početak promocije zakazan je za 19 sati.

Priče iz ove knjige će vas motivisati da postanete bolji i uspešniji. Pozivaće vas na akciju da krenete u ostvarenje vaših želja, ciljeva, snova i vizije. Knjiga će vam služiti da spoznate da ste moćna bića i da ste kreatori, režiseri vašeg života.

Ukoliko ste propustili

Vikend „Vila” na Fruškoj gori – Novo iskustvo festivala za sve – Ozon Media

Produžena uredba o ograničenju cena goriva – Ozon Media

Ko iz prošle godine može da koristi slobodne dane i do 2023., ko nema dodatna prava, a ko za uzvrat može dobiti novac – Ozon Media

Na kasama pojedinih trgovina moguće podizanje keša Dinom do 5.000 dinara – Ozon Media

Danas

Slušajte Betovena

Čitajte Lorku

Gledajte u reku

Setite se prvih ljubavi

Probajte u butiku baš ono što vam je nedostupno

Iskoristite tester u parfimeriji

Mnogo je jednostavnih načina da sebi ulepšate dan. Sreda je dobar dan za nove početke

Možda Vam se svidi i