PRVI BESPLATAN TRENING O E-FAKTURISANJU

Od strane Ozon
0 komentar

Elektronsko fakturisanje će postati novi standard u poslovanju cele privrede, a koji je prošle godine utvrđen Zakonom o elektronskom fakturisanju. Prelazak na sistem elektronskog fakturisanja predviđen je po fazama.
Prva faza je počela 1. maja 2022. godine, a odnosi se na:
– izdavanje elektronske fakture od strane privatnog sektora prema javnom sektoru;- izdavanje elektronske fakture od strane javnog sektora prema javnom sektoru;- prijem i čuvanje elektronskih faktura (odnosi se na javni sektor).
Od 1. jula 2022. godine nastupa naredna faza koja podrazumeva:
– prijem i čuvanje elektronskih faktura koje važi za privatan sektor;- izdavanje elektronske fakture subjektu privatnog sektora od strane javnog sektora.
Obaveza slanja i čuvanja elektronskih faktura za celu privredu počeće da važi 1. januara 2023. godine.
S obzirom na to da je nakon prve faze početka implementacije novog modela fakturisanja nastupio veliki broj dilema i pitanja, kompanija Moj-eRačun je odlučila da organizuje niz vebinara kako bi pomogla celokupnoj privredi da se adaptira na elektronski sistem fakturisanja.
Sledeći vebinar će se održati 27.05.2022. i to će biti PRVI BESPLATAN TRENING O E-FAKTURISANJU. Stručni tim iz kompanije Moj-eRačun će uživo prezentovati kako izgleda novi proces elektronskog fakturisanja kroz računovodstveni softver.
Prijave za webinar su na ovom linku
Pogledajte besplatnu video edukaciju Webinar E-Fakture U Praksi (20.05.2022.)

Možda Vam se svidi i