Prikupili skoro 140 hiljada dinara u humanitarnoj akciji!

Od strane Ozon
0 komentar

Velika humanitarna akcija održana je danas na gratskoj plaži u Sremskoj Mitrovici.

Organizatori “Stonogica“, Igor Jurić, ŠOSO ,,Radivoje Popović“, Međuopštinsko udruženje za gluve i nagluve prikupili su za samo nekoliko sati 138.920 dinara.

Naši mladi sugrađani su prodavali umetničke slike, ilustracije… na štandu su se našli i proizvodi Sim marketa, vaučeri za šminkanje, tetoviranje, tretmani lica, popravku zuba, voće i povrće, školski pribor, nakit, i još mnoga druga sredstva. Sva prikupljena sredstva biće upućena na dve nečujuće porodice, odnosno deci kojoj je to u ovom trenutku veoma potrebno, koja imaju poteškoću sa oštećenjem sluha.

Igor Jurić je danas,  svoju knjigu ,,Armagedon“ izložio na štandu „Stonogice“, koju je pri prodaji potpisivao, a sav prikupljen novac od prodaje knjige, ići će u humanitarne svrhe Fondaciji ,,Tijane Jurić“.

Vesna Stanimirović ispred PU “Stonogica” rekla je da je ovo od 2015. godine preko stota akcija.

“Ova akcija na gradskoj plaži je treća za redom pod nazivom “Iznedrimo dobro”. Odziv je lep i očekivan, reklama je bila dobra, ove godine skupljamo novac za operaciju dve devojčice, Irine i Andjeline, obema je potreban novac kako bi prohodale. Odazvali su se roditelji, pojedinci i društveno odgovorne firme, ovde ima svega.” rekla je Stanimirović.

Igor Jurić rekao je da je počastvovan činjenicom da je deo ove humanitarne akcije.

“Sa Stonogicom radimo jedan duži vremenski period, radimo radionice za decu i roditelje, iz humanitarnih razloga doneli smo i naše proizvode iz našeg web shopa da damo naš skromni doprinos u pomaganju i izlečenju ove dve devojčice.” zaključio je Jurić.

Učesnici u Humanitarnoj akciji: Stanković Dejan i Jelena, Vukelić Jelena, Konstantinović Jelena, Vanja Vlaović, Ivona Popović, Nebojša Španović, Ognjen Samardžija, Maja Vukmir, Miloš Miladinović, Miroslav Munižaba, Marčeta Sanja, Zlatka Cvijanović Homolja, Marina Danenbaum Relić, Ivana Božović, Branimir Pavlović –Žuti, Sunčica Pinc Vukanac, Aleksandra Bogdanović, Ksenija Perunović, Španović Jelena.

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik