Prepuna plaža već od 9 sati FOTO

Od strane Ozon
0 komentar

U vrelim danima, preko vikenda spas od žege na rajskoj plaži “Brioni” u Sremskoj Mitrovici pronađe oko tri hiljade ljudi. Druže se, kupaju, sunčaju i odmaraju.

Jutros već od ranih jutarnjih sati, čini se da je ceo grad došao da vreme do najveće vrućine provede pokraj Save. Sve ležaljke su zauzete a ljudi i dalje pristižu.

Odlazak na plažu najbolji je beg od asfalta, gradske vreve i žege, smatraju Mitrovčani. Kao i svake godine, plaža na Savi glavno je mesto na kome oni provode vrele dane, a kako temperatura već danima dostiže preko 37 stepeni, plaža “Brioni” je postala najpopularniji deo grada.

Na Savu dolazim redovno već 30 godina. Skoro svaki dan sam tu i zaista uživam u vremenu koje ovde provedem i druženju sa ljudima. Ukoliko se ne kartamo, čitam novine ili neku knjigu. A kada sam sa unucima, kupanje i brčkanje u Savi su nezaobilazni – kaže penzionerka Stana, koja je sklonište od sunca pronašla u hladu jednog drveta na plaži. Kaže da je tu još od 8 časova ali i da ne planira da ostaje duže od 11.

Možda Vam se svidi i