Počela „Policijada“!

Od strane Ozon
0 komentar

Danas se u PSC “Pinki” održava “Policijada” u kojoj su učestvovuju pripadnici MUP-a sa teritorije Srema. Na atletskom stadionu u Sremskoj Mitrovici održao se Kuperov test a zatim u PSC “Pinki” pripadnici bezbednosti će se  takmičiti u disciplinama  basket i futsal.

Prvi krug takmičenja Policijske uprave Sremskog okruga održava se danas 17. maja , učestvuju ekipa iz Policijskih uprava: Sremska Mitrovica, Pazova, Ruma, Irig,Inđija i Šid. Pobednici prvog kruga stiču pravo na učešće na regionalnom takmičenju. 

Sremska Mitrovica je tehnički organizator akcije “Sport u policiji”, kao nadležni gradski savez mi smo u prilici i u obavezi da organizujemo sva takmičenja koja su vezana sa Ministarstvo unutrašnjih poslova i njihove radnike. Sporski savez Sremske Mitrovice i PU Sremska Mitrovica domaćini su drugu godinu za redom „Sport u policiji“. Ova akcija se održava na teritoriji cele Srbije, a za teritoriju Srema u Sremskoj Mitrovici. Danas ćemo dobiti ekipu koja odlazi na takmičenje u Suboticu na , rekao je Nemanja Crnić predsednik sporskog savez aSremske Mitrovice.

Petrović Miloš iz PU Sremska Mitrovica, drugi put učestvuje na turniru. “ Prošle godine smo ostvarili odličan rezultat, prvi smo bili na tatakmičenju i zasluženo otišli na Republičko takmičenje koje je održano u Subotici, gde smo ostvarili plasman na Državno prvenstvo.

Petrović dodaje da ekipa i ove godine očekuje odlične rezultate, prvo mesto i plasman na Državno prvenstvo.

Možda Vam se svidi i