Po vaučere do 30. novembra

Od strane Ozon
0 komentar

Vlada Republike Srbije i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, prihvatili su inicijativu udruženja “Moja Srbija” za produženje roka važenja dodatne kvote vaučera za odmor u Srbiji. Novi rok do kada građani mogu iskoristiti svoje vaučere je 30. novembar.

U inicijativi se navodi da su nove subvencije za odmor u Srbiji, koje su odobrene od strane Vlade Republike Srbije, izazvale veliko interesovanje, ali su zbog velikog broja vaučera i kratkog roka u kome oni mogu da se koriste, mnogi građani imali probleme pri pronalaženju slobodnog smeštaja.

Vlada Republike Srbije odobrila je 200 000 vaučera u vrednosti od po 15 000 dinara za sve građane koji ispunjavaju predviđene uslove, kao i dodatnih 100 000 vaučera u vrednosti od po 10 000 dinara za one građane koji su ostvarili svoja prava i dobili vaučer od 5 000 dinara u januaru ove godine.

Za samo sedam dana podeljeno je skoro 150 000 vaučera, a mnogobrojni ugostiteljski objekti će zahvaljujući ovoj akciji, tokom avgusta, septembra i oktobra biti popunjeni do poslednjeg mesta.

Možda Vam se svidi i