Planirate doček u nekom restoranu ili kafiću? Ponuda u Sremskoj Mitrovici

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA/Ozon Media. Pandemija je novogodišnja slavlja prebacila i ulepšala doček kod kuće, u krugu nabližih i najdražih, za koje mnogi od nas prethodnih godina nisu imali dovoljno vremena. Ova godina će ipak biti bolja, kada su u pitanju slavlja u restoranima i kafićima. Ponude stižu od ugostitelja, neki su već potpuno rezervisni, mesta više nema.

Za najluđu novogodišnju noć pripreme se ubrzavaju, jer je ostalo samo devet dana.

Spremaju se restorani, kafane, kafići i klubovi.

Cene, kao i ponuda su šarenolike. U dobar provod može se i sa 15, ali i 50 evra. Isto tako i za sada, vreme slavlja različito je od lokala do lokala.

U Sremskoj Mitrovici, već godinama aktuelne su dnevne žurke 31. decembra, pa tako nekoliko lokala koje smo izdvojili nude, odlične dnevne zabavne sadržaje. Do 31. decembra, najavljuju, moguće da će dnevne žurke produžiti i na noć. Za sada ostaju na dnevnim varijantama.

Kafe bar Capanna kao i svake godine organizuje za poslednji dan u godini, 31. decembra druženje tokom dana, uz živu muziku.

Antique kafe i restoran organizovao je novogodišnje druženje tokom noći, žurku uz živu muziku.

Poslednjeg dana u ovoj godini dnevna žurka je sigurna, kažu u restoranu Tabasko.  Organizujemo svečanost  uz lokalni bend,  uz novogodišnji meni – kazali su u ovom lokalu na Savi.

U Fragment baru za vas će nastupati DJ Basco na dnevnoj i noćnoj žurci od 13:00 do 18:00h i od 21:00 do 02:00h.

Oni koji žele da novogodišnju noć provedu u restoranu uz muziku, u lokalu na Savi – Posejdon Apartments&Restaurant, gde zaabava počinje u 19 časova, a cena za kompletan meni novogodišnje večeri iznosi 7000 dinara.

Doček nove 2023 uz „Novogodišnji maraton“ – od jutra do zore u KFTRJ. Ulaz je besplatan a rezervacija poželjna.

La Boheme za 31. decebar pripremio je i dnevnu i noćnu žurku. Pa ko voli može ceo dan, a ko ne može da izdrži, mora da donese tešku odluku: Dnevna ili noćna žurka.

Ako volite doček u prijatnoj atmosferi, sa večerom i muzikom baš po vašoj želji onda je pravo mesto za vaš doček upravo neki od brojnih Mitrovačkih restorana. Nema sumnje da su prednosti novogodišnjih proslava u restoranu brojne, ali mnogi vole da dočekaju Novu godinu u kafiću, što bar u Sremskoj Mitrovici ove godine neće biti problem. Da li dnevna ili noćna žurka, na vama je da odlučite, jedno je za sada skoro sigurno, poslednjeg dana stare godine Mitrovčani se neće družiti po kućama, kako kažu, jedva čekaju da godina prođe.

Pa, dobar vam provod želimo!

Možda Vam se svidi i