“Otvorena vrata” – Visoka škola strukovnih studija za vaspitače i poslovne informatičare “Sirmijum” poziva buduće studente

Od strane Ozon
0 komentar

Visoka škola srukovnih studija za vaspitače i poslovne informatičare “Sirmijum” iz Sremske Mitrovice ima dugu tradiciju i 26. maja obeležiće 60 godina svog postojanja. Tim povodom škola otvorila je svoja  vrata svim onim budućim studentima koji su zainteresovani za ono što ova škola nudi.

U našoj školi egzistiraju tri strudijska programa. Jedan je vezan za vaspitače dece predškolskog uzrasta, drugi za strukovnog poslovnog informatičara, a treći isto veoma značajan, koji nije još uvek dovoljno zaživeo i koji nije dovoljno ispromovisan je smer strukovna medicinska sestra”, rekao je direktor škole Dejan Savičević i dodao da će se promotivne aktivnosti nastaviti u budućnosti.

U sklopu Otvorenih vrata predstavljen je i projekat “Informatička pismenost mladih u Sremskoj Mitrovici”, koji se realizuje u saradnji sa Kancelarijom za mlade.

Reč je o projektu u oviru kojeg će mladi sa teritorije Grada imati mogućnost da se obuče za izradu web sajtova, za rad u fotošopu i da savladaju rad na računaru.

Možda Vam se svidi i