Otvoren klub učenja u osnovnoj školi u Laćarku

Od strane Ozon
0 komentar

U okviru projekta “Premošćavanje digitalnog jaza u Srbiji za najugroženiju decu” u Osnovnoj školi “Triva Vitasović Lebarnik” u Laćarku je otvoren “Кlub za učenje.”

Laćarački osnovci dobili su “Кlub za učenje” uz koji će ostvariti bolje uslovi za rad i sticanje znanja. Uz pomoć tableta, računara i interneta, đacii će moći dodatno da ostvare pomoć u učenju kroz kreativne sadržaje, ali i da dobiju podršku u pripremi završnih ispita i upisa u srednje škole. 

Zajedničkom saradnjom direktora škole Zlatkom Vuletićem, koordinatorom projekta Slađanom Teodorović, koordinatorom kluba za učenje Mirjanom Krsmanović Mirnić, koordinatorom digitalne biblioteke Milice Bijeljić i svih zaposlenih u školi u Laćarku, učenici će imati priliku da koriste programe na tablet računarima koji će im pomoći u učenju. Zato su svi đaci uvek dobrodošli, da zajedno usvajamo znanja kroz igru i kreativni rad, piše u obaveštenju iz ove škole.
OŠ “Triva Vitasović Lebarnik” je jedina škola na teritoriji Sremskog okruga koja sprovodi projekat “Premošćavanje digitalnog jaza za najugroženije učenike” koji je finansijski podržan od strane Unicefa i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja uz tehničku podršku Centra za obrazovne politike.

Možda Vam se svidi i