Odbojkašice Srema zauzele prvo mesto na 13. Novogodišnjem turniru u kategoriji pionirki

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Ozon Media. Na 13. novogodišnjem novosadskom turniru mlađih odbojkaških kategorija koji je održan od 23. do 25. decembra. Učestvovalo je preko sto ekipa.

Mitrovačke ekipe su na dosadašnjim turnirima tradicionalno postizale dobre rezultate što se desilo i ove godine. Grad Mitrovicu su predstavljale dve ekipe i to u kategoriji mlađih pionirki (2009. i mlađe godište) GOK Srem Iton a u kategoriji pionirki (2008. i mlađe godište) GŽOK Srem.
Pionirke GŽOK Srema su zauzele prvo mesto u svojoj kategoriji ostvarivši sedam pobeda bez izgubljenog seta. Pionirke Srema su u finalu pobedile ekipu beogradske Crvene Zvezde 2:0 (21:15 i 21:12) a pre toga ekipe Bagljaš (Zrenjanin), Steriju (Beograd) dva puta, Bratunac, Modriču i Štrand volley (Novi Sad). Za najbolju igračicu u kategoriji pionirki proglašena je Mina Mihajlović odbojkašica Srema.
Ekipa GOK Srem Itona koja je nastupala u kategoriji mlađih pionirki postigla je dve pobede uz tri poraza što je odličan rezultat s obzirom da je većina devojčica 2011. godište i pred njima je sigurno sjajna perspektiva.
Na takmičenju koje se odvijalo u šest kategorija učestvovale su ekipe iz Srbije, Bosne i Hercegovine, i
Crne Gore.

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik