Objavljena preliminarna lista firmi koje će Mitrovčanima menjati stolariju

Od strane Ozon
0 komentar

Mitrovčani će u narednim mesecima imati priliku da konkurišu za zamenu stolarije, kotlova i pumpi u svojim stanovima i porodičnim kućama.

Objavljena je preliminarna lista firmi koje će izvoditi radove, a posle izbora firmi pristupiće se konkursu na koji će se prijavljivati građani.

Reč je o meri energetske sanacije porodičnih kuća i stanova, koju sprovodi grad Sremska Mitrovica. Grad Sremska Mitrovica za projekat o sufinansiranju aktivnosti koje imaju za cilj unapređenje energeteske efikasnosti stambenih zgrada i porodičnih kuća, izdvaja iznos od 10.000.000,00 dinara, od čega je 5.000.000,00 dinara opredelio Grad Sremska Mitrovica, a 5.000.000,00 dinara Uprava za finansiranje i podsticanje energetske efikasnosti.

Nakon potpisivanja sporazuma o saradnji s izabranim firmama, Grad će raspisati konkurs namenjen građanima, koji će biti u obavezi da prilikom podnošenja prijave dostave predmer i predračun/profakturu za opremu sa ugradnjom izdate od privrednog subjekta sa liste direktnih korisnika koju je objavila Gradska uprava. Nakon izbora pojedinačnih projekata građana i utvrđivanja konačnog broja korisnika po privrednom subjektu, Grad potpisuje trojni Ugovor o sprovođenju mera energetske sanacije sa privrednim subjektima i sa građanima.

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik