Objavljena preliminarna lista firmi koje će Mitrovčanima menjati stolariju

Od strane Ozon
0 komentar

Mitrovčani će u narednim mesecima imati priliku da konkurišu za zamenu stolarije, kotlova i pumpi u svojim stanovima i porodičnim kućama.

Objavljena je preliminarna lista firmi koje će izvoditi radove, a posle izbora firmi pristupiće se konkursu na koji će se prijavljivati građani.

Reč je o meri energetske sanacije porodičnih kuća i stanova, koju sprovodi grad Sremska Mitrovica. Grad Sremska Mitrovica za projekat o sufinansiranju aktivnosti koje imaju za cilj unapređenje energeteske efikasnosti stambenih zgrada i porodičnih kuća, izdvaja iznos od 10.000.000,00 dinara, od čega je 5.000.000,00 dinara opredelio Grad Sremska Mitrovica, a 5.000.000,00 dinara Uprava za finansiranje i podsticanje energetske efikasnosti.

Nakon potpisivanja sporazuma o saradnji s izabranim firmama, Grad će raspisati konkurs namenjen građanima, koji će biti u obavezi da prilikom podnošenja prijave dostave predmer i predračun/profakturu za opremu sa ugradnjom izdate od privrednog subjekta sa liste direktnih korisnika koju je objavila Gradska uprava. Nakon izbora pojedinačnih projekata građana i utvrđivanja konačnog broja korisnika po privrednom subjektu, Grad potpisuje trojni Ugovor o sprovođenju mera energetske sanacije sa privrednim subjektima i sa građanima.

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar