Novo mesto u gradu sa mirisom stare Mitrovice – Antique

Od strane Ozon
1 komentar

Antique  je pravo osveženje za sve Mitrovčane koji traže novo mesto za izlazak i vole da uživaju u pravom hedonizmu. Novo mesto u gradu se nalazi u blizini sremskomitrovačke Gimnazije, u ulici Svetog Save, na broju 3.

Antique je otvoren  1. marta, sa ciljem da kafić bude poseban i jedinstven u gradu, sa  antikvarnim nameštajem i starim duhom stare Mitrovice.

“Došli smo na ideju da local izgleda kao antikvarnica, jer jedan od nas, vlasnika je zaljubljenik u starine, i to ga zanima, starine, antikviteti i lepe stvari, umetnička dela kao što su slike… U lokalu ima  slika Vukašina Govedarice. Hteli smo da budemo lokal patriote pa nam je cveće uradio naš Uroš cvećar”, kaže jedan od vlasnika.

Ako ste ljubitelj kafe, opuštene atmosfere, sigurni smo da će vas novi Antique kafić oboriti sa nogu. Potrudili su se da svaki pedalj bude ukrašen duhom stare Mitrovice.

Za sada ovaj novi prostor radi kao kafić a po najavama vlasnika, uskoro Mitrovčane u ovom objektu očekuje I  restoran sa ukusima Vojvodine.

“Sledeće nedelje planiramo da otvorimo kuhinju, stari Vojvođanski duh, uštipci sa suhomesnatim proizvodima od našeg mesara Janoševića, knedle sa šljivama, eurokremom za nove generacije, šumsko voće i malinama, šufl nudle, razne ovsene kaše sa voćem, suvim voćem, orasima, lešnicima, bademima. Postojaće veliki izbor smutija, gledaćemo da bude i za poneti, da bude zdravo i moderno. Preko leta ovo će biti velika letnja bašta, imaćemo dečije igralište u dvorištu, biće ognjište za loženje vatre uz koju se može uživati, tu je i vinarija Bajilo iz Sremskih Karlovaca”.

Fotografije iz kafića Antique će se verovatno uskoro videti širom vaših Instagram feedova, jer, priznaćete predivno izgleda.

Možda Vam se svidi i

1 komentar

Brile 06.03.2022. - 12:02 am

Sve podrzavam,samo tog mesara zamenite,proizvodi su mu no comment!

Komentari su zatvoreni.