Novi veb-sajt Nacionalne službe za zapošljavanje

Od strane Ozon
0 komentar

Novi veb-sajt Nacionalne službe za zapošljavanje zvaničnoje počeo sa radom na staroj adresi – www.nsz.gov.rs i značajnoje unapređen u odnosu na prethodni sajt. Nova verzija korisnicima nudi bolji pregled sadržaja, kao i mogućnost zalakše posredovanje pri zapošljavanju. Izgled i funkcionalnostsajta napravljeni su po uzoru na druge evropske institucije kojesu pandan Nacionalnoj službi.

Novi sajt redovno se ažurira kako bi se javnostblagovremeno informisala o aktivnostima koje NSZ sprovodi napolju zapošljavanja, kao i kada su u pitanju programi i merekojima se povećavaju šanse za uspešno zapošljavanje različitihkategorija stanovništva. I nezaposleni građani i poslodavci sada će moći da na jednostavniji način iskoriste mogućnosti koje pruža novi sajt, kako bi što lakše ostvarili svoje interese u pronalaženju posla ili radnika.

Na novom sajtu NSZ nezaposlenima i poslodavcima dostupni su odgovori na sva pitanja koja se tiču prijave naevidenciju, mera aktivne politike zapošljavanja, konkursa, podrške u izboru ili promeni karijere, kao i ostvarivanja prava nanovčanu naknadu za vreme nezaposlenosti. Takođe, u informativnim rubrikama mogu se naći i sve ostale informacije, vesti i saopštenja koja se tiču delokruga rada i aktivnosti NSZ na polju smanjenja nezaposlenosti u našoj zemlji.

Izradu novog veb-sajta Nacionalne službe za zapošljavanje podržao je globalni program Nemačke razvojne saradnje„Migracije i dijaspora“, koji u Srbiji sprovodi GIZ, a koji ostvaruje dobru saradnju sa partnerskim institucijama u našoj zemlji, pružajući im adekvatnu podršku u skladu sa njihovimpotrebama.

Možda Vam se svidi i