Nova donacije “Healthcare Europe” Opštoj bolnici

Od strane Ozon
0 komentar

Danas je u krugu mitrovačke Opšte bolnice uručena još jedna donacija poznatog proizvođača memorijske pene, dušeka, jastuka i opreme za spavanje, kineske kompanije Health care Europe sa sedištem u Rumi. Ovoga puta reč o 14 000 zaštitnih maski i 300 odela.

Zamenik direktora ove kompanije Srđan Popov naglasio je prilikom posete da se u kontinuitetu prate potrebe domova zdravlja i bolnice, s obzirom da se svi zaposleni leče ili koriste usluge zdravstvenih ustanova u Inđiji, Rumi i Sremskoj Mitrovici, i kao odgovorna kompanija odgovaraju na potrebe tih ustanova. Popov je još rekao da će ovakav vid pomoći biti nastavljen i tokom naredne godine, u zavisnosti od potreba ustanova.

Na donaciji je, ispred mitrovačke Opšte bolnice, zahvalio v.d.direktora Prim.dr Dragan Malobabić, rekavši da je ovo druga vredna pomoć kompanije iz Rume ( prva je bila u vidu 430 jastuka), a da ova, nova koja sadrži maske sa visokim stepenom zaštite, svakako omogućava sigurnost za zaposlene, jer je korona virus i dalje prisutan, iako u mnogo manjem obimu.

Direktor bolnice zahvalio je i na visokom stepenu društvene odgovornosti koju Health care pokazuje u sredini u kojoj rade i posluju i izrazio nadu da će uspešna saradnja biti nastavljena i u narednom periodu.

Možda Vam se svidi i