Noć iza nas. Komunalna milicija: Nije bilo problema. Gradonačelnica čestitala Novu godinu

Od strane Ozon
0 komentar

Vitomir Obrenović iz Komunalne milicije, izjavio je da je novogodišnja noć protekla bez incidenata i problema.

„Ono što je spefično za ovaj doček je veliki broj dnevnih žurki, do 20 časova, kad je kretala provera kovid potvrda. Veliki broj ugostiteljskih objekta se zatvorio do tog vremena”, rekao je Obrenović

Prema njegovim rečima, ugostiteljski objekti u Sremskoj Mitrovici već duže vreme se pridržavaju mera protiv korone tako da, prilikom njihove sinoćne kontrole, nije bilo potrebe da se preduzimaju mere.

Gradonačelnica Sremske Mitrovice obišla je jutros Komunalnu policiju kako bi utvrdila kakav je rad bio ovog dela opštinske uprave tokom noći.
“Ova noć je protekla u najboljem redu, želim da čestitam našim sugradjanima, koji su se ponašali odgovorno i što smo kao grad pokazali da možemo da dočekamo praznike u skladu sa merama koje su na snazi. Hvala gradjanima još jednom, čestitam Vam 2022. godinu”.

Vitomir Obrenović je dodao da je 21 službeno lice sinoć pratilo rad ugostiteljskih objekata, od trideset ugostiteljskih objekata 12 je bilo zatvoreno, obišli smo i tri svečane sale. Sve epidemiološke mere su poštovane.

Obrenović je napomenuo da će se sa kontrolama nastaviti i u narednom periodu.

Možda Vam se svidi i