Nenad šeta 1300 kilometara za dom devojčice koja brine o čitavoj porodici. Danas u Sremskoj Mitrovici

Od strane Ozon
0 komentar

Nišlija Nenad Popović odlučio je da napravi poprilično dugačku „šetnju“ kroz Srbiju, kojom pokušava da „privuče“ donacije za novi dom za Martinu porodicu.

Šetam 1300 km kroz Srbiju za novu kuću trinaestogodišnje Marte Jovičić! https://www.justgiving.com/crowdfunding/nenadmaverick

Kad se udruže pozitivna energija, dobra volja, empatija, hrabrost, pomalo i ludost, i ljudi vedrog duha, eto nove humanitarne akcije o kojoj se priča po društvenim mrežama!

Nenad Popović želi da pomogne devojčici Marti Jovičić skupljajući za izgradnju novog doma za njenu porodicu. Ova hrabra devojčica nosi teret cele porodice na svojim nejakim plećima, brine o mlađem bratu i sestri i bolesnim roditeljima. Odličan đak i voli i želi da uči, ali s obzirom na to da u kući nemaju struju ni grejanje, ove zime uči pod jorganom.

Ukoliko želite da podržite akciju, možete to učiniti na nekoliko načina:

Donirajte sredstva uplatom na račun organizacije Srbi za Srbe 160-279491-71, sa naznakom „Za Martu Jovičić“; Ili sredstva donirajte direktno na https://www.justgiving.com/crowdfunding/nenadmaverick

Pošaljite SMS na broj 7763 koji pripada organizaciji Srbi za Srbe, a sve donacije se dele na sve korisnike njihove pomoći.

On poručuje da mu je cilj da prepešači 1300 kilometara širom Srbije, a da želi da sakupi 15.000 funti za porodicu devojčice iz opštine Žabari.„Prepešačiću 1300 kilometara preko cele Srbije za Martu, izdržljivu 13-ogodišnju devojčicu koja brine o roditeljima i mlađoj braći i sestrama jer su joj roditelji bolesni. O njoj sam saznao preko organizacije Srbi za Srbe nakon čega sam odabrao da ona bude cilj zbog kojeg ću prošetati Srbijom. Žive u kući napravljenoj od blata, bez struje“, poručio je Popović u objavi.

Foto Facebook

Možda Vam se svidi i