Nedimović: Sremska Mitrovica se danas pokazala. Izbori 2022

Od strane Ozon
0 komentar

Mogu slobodno da kažem, večeras u Sremskoj Mitrovici, nakon što su zatvorena sva biračka mesta i pregledana u smislu broja birača, izlaznost je preko 63%, na ovim izborima,  istakao je Branislav Nedimović, član predsedništva SNS i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede. “Ko god šta pokuša da kaže, zameri, samo ću reći 63% birača, ja mislim da ne postoji zemlja koja ima toliki odziv koliki je danas imala Sremska Mitrovica”.

Trenutno, prema podacima što se tiče predsedničkih izbora imamo obrađenih 15-ak biračkih mesta, to su seoska područja ali nešto i gradskih poput Bloka B.  Rezultat se kreće sa predsednikom Vučićem izmedju 78-79% i imamo neka biračka mesta  sa rezultatom 67-70%.

Što se tiče parlamentarnih izbora tu nam je raznolika situacija tu ima 19 lista, drugačije je ali ne očekujem rezultat ispod 52-53% na prostoru Sremske Mitrovice.

Ovo dovoljno pokazuje na prostoru našeg grada kakva je volja birača.

Ovoliko godina odgovornosti za vodjenje ovog grada mogu da kažem da birači to znaju da cene. Mislim da predsednik nigde neće imati ispod 60%.

Nedimović je rekao da po informacijama koje on ima iz izborne komisije, na biračkim mestima je prošlo sve kako treba. 

Možda Vam se svidi i