Narednih nekoliko dana hladnije. Za Uskrs i Prvi maj temperature skoro letnje

Od strane Ozon
0 komentar

Mitrovčani u nedelju mogu da očekuju jutarnju temperaturu od 4 stepena. Temperatura će rasti do najviših 13 stepeni, uz pojavu oblaka.

U ponedeljak malo svežije. Najniža temperatura 2 stepena, a najviša dnevna 11 stepeni. Pretežno oblačan dan. U utorak jutro još svežije, sa samo stepenom iznad nule. Najviša dnevna temperatura biće 13 stepeni. Od srede dan ponovo malo prijatniji. Jutro sa 4 stepena, do kraja dana maksimalnih 17 stepeni.

Meteorološka najava

Subota, 16.04.2022. u 09:50 h
U naredna dva sata iznad većeg dela zemlje umereno i potpuno oblačno, u Sremu i Banatu, kao i u zapadnim i centralnim krajevima zemlje mestimično sa slabom kišom.

U Republičkom hidrometeorološkom zavodu (RHMZ) kažu da je rano za preciznu prognozu vremena za drugu polovinu aprila, ali da prema proceni Evropskog centra (EC) vide da će maksimalne temperature za Veliki petak i dane uskršnjih praznika biti oko 20, eventualno 22 stepena, dok će minimalna temperatura biti od osam do 12 stepeni Celzijusovih.

Postoji mogućnost da na Veliki petak bude kiše, ali u nedelju, za Uskrs neće biti padavina. Za 1. maja se očekuju kratkotrajne padavine uz grmljavinu. Tog dana biće toplo, do +25 . 

Prema sezonskoj prognozi RHMZ za april očekuje se prosečno topao i prosečno vlažan mesec, dok će maj biti topliji i prosečno vlažan.

Možda Vam se svidi i