Na „dobošu“ poslovni prostori u Sremskoj Mitrovici za 7.000 i 37.000 evra

Od strane Ozon
0 komentar

Na sajtu dobos.rs banke su zakazale javne prodaje kuća, stanova, automobila…

Nekretnine se najčešće prodaju prema Zakonu o izvršenju i obezbeđenju, čija regulativa kaže da se vrednost nekretnine utvrđuje u visini tržišne cene na dan procene, ali da na prvoj javnoj prodaji (aukciji) može biti umanjena trećinu i koštati 70 odsto procenjene vrednosti, dok na drugoj prodaji može biti upola jeftinija od procenjene vrednosti. Zato ko nema krov nad glavom ili ima novca da ulaže u nekrentine nema bolju priliku da se obezbedi za malo para.

Na „Dobošu“ se prodaju nekretnine i ostala imovina za koje su banke aktivirale hipoteke pošto građani nisu izmirivali rate za uzete zajmove.

Sremska Mitrovica

U ulici Zanatlijska 13 u Sremskoj Mitrovici prodaje se poslovni prostor za 6.836 evra. U cenu ulazi jedna prostorija, površine 14m2, broj objekta 1, broj posebnog dela 1, u prizemlju stambeno poslovne zgrade u ul. Zanatlijska br. 13, postojeće na katastarskoj parceli br. 4064/1

Za poslovni objekat u ulici Šećer sokak 24,  traži se 37.487 evra. Poslovni prostor za koji nije utvrđena delatnost, evidencioni broj 2, br. posebnog dela objekta 2, površine 90m2, u prizemlju stambeno-poslovne zgrade br. objekta 1, na KP br. 4193/0, Sremska Mitrovica, Šećer sokak 24.

Ponudu u ostalim gradovima Srema osim Sremske Mitrovice, tu su i gradovi Inđija, Šid …pogledajte na sajtu dobos.rs, a  podsećamo da ovde možete naći i polovna vozila, namešta i belu tehniku…

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik