Na „dobošu“ poslovni prostori u Sremskoj Mitrovici za 7.000 i 37.000 evra

Od strane Ozon
0 komentar

Na sajtu dobos.rs banke su zakazale javne prodaje kuća, stanova, automobila…

Nekretnine se najčešće prodaju prema Zakonu o izvršenju i obezbeđenju, čija regulativa kaže da se vrednost nekretnine utvrđuje u visini tržišne cene na dan procene, ali da na prvoj javnoj prodaji (aukciji) može biti umanjena trećinu i koštati 70 odsto procenjene vrednosti, dok na drugoj prodaji može biti upola jeftinija od procenjene vrednosti. Zato ko nema krov nad glavom ili ima novca da ulaže u nekrentine nema bolju priliku da se obezbedi za malo para.

Na „Dobošu“ se prodaju nekretnine i ostala imovina za koje su banke aktivirale hipoteke pošto građani nisu izmirivali rate za uzete zajmove.

Sremska Mitrovica

U ulici Zanatlijska 13 u Sremskoj Mitrovici prodaje se poslovni prostor za 6.836 evra. U cenu ulazi jedna prostorija, površine 14m2, broj objekta 1, broj posebnog dela 1, u prizemlju stambeno poslovne zgrade u ul. Zanatlijska br. 13, postojeće na katastarskoj parceli br. 4064/1

Za poslovni objekat u ulici Šećer sokak 24,  traži se 37.487 evra. Poslovni prostor za koji nije utvrđena delatnost, evidencioni broj 2, br. posebnog dela objekta 2, površine 90m2, u prizemlju stambeno-poslovne zgrade br. objekta 1, na KP br. 4193/0, Sremska Mitrovica, Šećer sokak 24.

Ponudu u ostalim gradovima Srema osim Sremske Mitrovice, tu su i gradovi Inđija, Šid …pogledajte na sajtu dobos.rs, a  podsećamo da ovde možete naći i polovna vozila, namešta i belu tehniku…

Možda Vam se svidi i