Mladić (18) izvršio krivično delo nasilničko ponašanje

Od strane Ozon
0 komentar

Policija u Sremskoj Mitrovici odredila je zadržavanje D.M (18) do 48 časova, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje. Kako Ozon saznaje do incidenta je došlo na jednom salašu kod Sremske Mitrovice , kada je D.M.  nepozvan došao na privatnu žurku, tada je izbio sukob sa nekoliko osoba,  gde su sevali i noževi. Posle ove tuče dvojica mladića hospitalizovani su u Opštu bolnicu gde su im konstatovane povrede.

Mladić (18) zadobio je višestruke povrede, šest ubodnih rana, nekoliko u butinu, šaku, u predelu srca i ramena. U svesnom stanju je primljen na odeljenje hirurgije gde su rane zbrinute i danas je pušten na kućno lečenje.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici odredili su zadržavanje do 48 časova D. M. (18), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

Sumnja se da je on, na jednom salašu na području Sremske Mitrovice, nakon sukoba sa nekoliko osoba, nožem naneo lake telesne povrede trojici mladića koji su pokušali da spreče sukob.

Povređenima je ukazana lekarska pomoć u sremskomitrovačkoj bolnici.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden u Osnovno javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Možda Vam se svidi i