“Kids Surviror” na plaži! Prijave u toku!

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Od danas su zvanično otvorene prijave za “Kids survivor” koji će se održati na gradskoj plaži 23.07. sa početkom u 10:00 časova.

Mogućnost prijave imaju deca od šest do deset godina. Roditelji svoje mališane mogu dovesti u Turistički info centar na plaži ili u centru grada gde popunjavaju prijavu.

Radmila Grujić, ispred Turističke organizacije rekla je da je ovo još jedno dečije takmičenje u nizu u okviru “Leta na Savi”.

“Pozivamo svu zainteresovanu decu da se prijave. Bitno je napomenuti da će roditelji potpisivati saglasnost o oslobadjanju odgovornosti organizatora dečije trke kao i saglasnost o fotografisanju i snimanju.” rekla je Radmila.

“Gradska uprava za kulturu i sport i institucije kulture učestvuju u ovogodišnjoj organizaciji “Leta na Savi”, fokus i centar naše manifestacije jeste dete. Naše manifestacije su uglavnom namenjene deci, ova manifestacija bi trebalo da bude najatraktivnija, izazov je izuzetno težak, trčanje, mreže, penjanje, sve vidjeno na TV-u. U goste će doći poznato lice iz Survivora ali to ćemo otkriti pred samo takmičenje. Animacija je najbitnija i svi su pobednici.” rekao je sportski sekretar Grada Sremske Mitrovice, Crnić Nemanja.

Možda Vam se svidi i