Kafa, domaća, espreso… gotovo svi je volimo, još ako je popijete za Aleksandru nije teško iz Sremske u Mačvansku

Od strane Ozon
0 komentar

OZON Media | Sremska Mitrovica Vesti

Mačvanska Mitrovica. Još jedna akcija za Aleksandru Dinić iz Sremske Mitrovice.U utorak, prošetajte preko pešačkog mosta i odmah tu, u ulici Mačvanski kej 47, koji se nalazi u Mačvanskoj Mitrovici možete popiti dobru kafu, za Aleksandru. Kafić „Emporium“, organizuje humanitarnu akciju u utorak za Aleksandru, a u sredu za Natašu. Sav novac od popijenih kafa tih dana ide za njihovo lečenje.

Aleksandra Dinić (27) iz Sremske Mitrovice boluje od visokogradnog difuznog glioma. Neohodno je što pre nastaviti lečenje u inostranstvu i vreme je od presudnog značaja. Do sada je skupljeno 70.000 evra, a potrebno je ukupno 200.000 evra kako bi Aleksandra mogla da ode u inostranstvo na lečenje. Za preostali iznos neophodna je pomoć svih nas!

U maju ove godine Aleksandri je na magnetnoj rezonanci otkrivena velika promena na mozgu nakon čega je hitno hospitalizovana. Lekaru se obratila zbog sve učestalijih i intenzivnijih glavobolja.

Aleksandri je u junu na neurohirurškoj klinici u Beogradu uzet uzorak za patohistološku analizu. Nakon par nedelja analiza je pokazala da se radi o visokogradnom difuznom gliomu, koji nažalost nije operabilan.

Dodatne genetske analize rađene u inostranstvu su pokazale da se radi o zloćudnom karcinomu – Glioblastomu WHO gradus 4.

Kako su sve opcije za lečenje u Srbiji iscrpljene neohodno je što pre nastaviti lečenje u inostranstvu na jednoj klinici gde će se nakon sprovedenih analiza odrediti ciljana terapija za Aleksandru, a nakon toga i izraditi vakcine od njenog tumorskog tkiva.

Kako je u ovoj borbi vreme od ključnog značaja, porodica moli sve ljude dobre volje da svojim donacijama pomognu Aleksandri da pobedi ovu opaku bolest!

Sredstva su joj potrebna za lečenje u inostranstvu, terapije, specijalističke preglede i analize, putne i troškove smeštaja tokom lečenja.

Svi oni koji mogu i žele da pomognu Aleksandri to mogu učiniti preko Fondacije „Budi human“, slanjem SMS poruke 1360 na broj 3030, cena poruke je 200 dinara ili uplatama:

Uplatom na dinarski račun:

160-6000001468223-53

Uplatom na devizni račun:

160-6000001468323-44

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik