Još 4 dana za prijavu: Konkurs za elitni tim Helikopterske jedinice MUP-a

Od strane Ozon
0 komentar

Svi zainteresovani mladići i devojke mogu da se do 31. marta ove godine prijave na konkurs za prijem kandidata iz građanstva u Vojnu akademiju Ministarstva odbrane i po završenom školovanju postanu deo elitnog tima Helikopterske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova.

‒ Pozivamo vas da nam se pridružite i postanete deo Helikopterske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova. Tokom četvorogodišnjeg školovanja na Vojnoj akademiji obezbeđeni su besplatna ishrana i smeštaj, oprema i sav neophodan nastavni materijal, a Ministarstvo unutrašnjih poslova obezbedilo vam je i stipendiju, koja na mesečnom nivou iznosi oko 50.000 dinara ‒ rekao je komandant Helikopterske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Nenad Nedić.

Istakao je da je po završenom školovanju kadetima obezbeđen siguran posao pilota u Helikopterskoj jedinici. Nedić je precizirao da kandidati moraju biti državljani Republike Srbije sa prebivalištem u Srbiji, da imaju manje od 21 godine i da su završili četvorogodišnju školu tehničke struke ili gimnaziju sa najmanje ostvarenim vrlo dobrim uspehom.

Zainteresovani kandidati o svim pojedinostima konkursa mogu se informisati na internet stranicama Ministarstva unutrašnjih poslova www.mup.gov.rs i Vojne akademije www.va.mod.gov.rs.

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik