Javno nadmetanje za zemljište u naselju „Blok B“

Od strane Ozon
0 komentar

Gradska uprava za opšte i zajedničke poslove i imovinu Sremske Mitrovice objavila je oglas o otuđenju neizgrađenog građevinskog zemljišta iz javne svojine Grada Sremska Mitrovica, radi izgradnje objekta putem usmenog javnog nadmetanja.


Lokacija parcela je u ulici Veljka Petrovića u stambenom naselju „Blok B“ u Sremskoj Mitrovici. u Sremskoj Mitrovici, a površine je 0.04.67 ha.


Uslovi za gradnju stambeno-poslovnog objekta:

  • indeks izgrađenosti: minimalno 0,2
  • stepen zauzetosti parcele može iznositi maksimalno 50%
  • spratnost objekta može biti: P+0, maksimalno P+1+Pk
  • dozvoljena je izgradnja poslovnog dela objekta za poslovanje koje nije u suprotnosti sa stambenim okruženjem.

Početna tržišna cena je 11.680,00 din/m2 zemljišta odnosno ukupno 784.560,00 dinara.. Visina depozita iznosi 20% od početnog iznosa otkupnine za parcelu.

Doprinos za uređivanje javnog građevinskog zemljišta za izgradnju stambenih objekata iznosi 2.558,27 din/m2 neto površine objekta.

Doprinos za uređivanje javnog građevinskog zemljišta za izgradnju poslovnih (komercijalnih) objekata iznosi 4.568,34 din/m2 neto površine objekta.

U zavisnosti od namene objekta predviđene projektom i u skladu sa objavljenim podacima Republičkog Zavoda za statistiku i važećom Odlukom u momentu izdavanja građevinske dozvole može doći do izmena u obračunu doprinosa .

Javno nadmetanje održaće se u prisustvu Komisije i zainteresovanih Podnosilaca prijave dana 20.05.2022.godine, sa početkom u 09.00 časova, u prostorijama Gradske kuće Grada Sremska Mitrovica, ulica Svetog Dimitrija br.13, Sremska Mitrovica.

Oglas ističe 13. maja, a više pogledajte OVDE.

Možda Vam se svidi i