Izvanredan koncert „Radio susretanja“ u Sremskoj Mitrovici FOTO VIDEO

Od strane Ozon
0 komentar

Juče 6. septembra, u centru grada Sremske Mitrovice održan je koncert „Radio susretanja“ Radio Beograda.

Uz Narodni ansambl i Big Bend RTS-a nastupili su umetnici i pevači: Snežana Đurišić, Billjana Jevtić, Aleksandar Ilić, Bane Mojićević, Milena Lazarević, Nikola Čuturilo Čutura.

Koncert je priredio Radio Beograd u saradnji sa Gradom Sremska Mitrovica i Turističkom organizacijom.

Radio Beograd u susret svom 98. rođendanu želeo je da se i uživo upozna sa svojim sadašnjim i budućim slušaocima širom Srbije.

Snagom ansambala Muzičke produkcije, Radio Beograd kao najstariji elektronski medij na Balkanu, prezentovao je muziku dobrog ukusa i tradicije koja se i čuje na programima Radio Beograda. Ideja koncerta bila je da se vokalni solisti, koji su karijeru izgradili u jednom muzičkom žanru, pokažu kao vrsni izvođači i u nekom drugom žanru – pop, zabavnoj, narodnoj muzici, šlagerima.

“Ovo je na neki način tačka na “i” što se tiče kulturnih manifestacija u našem gradu. Posle Srem Folk Festa i vinskog parka imamo ovako jednu divnu kulturnu manifestaciju, prošle godine smo imali “Leto na Savi” i orkestre, večeras nastupa “Radio Beograd”, proslavlja se 98 godina Radija Beograd, ja im u ime grada čestitam a Mitrovčanima želim da se lepo provedu.” rekao je načelnik za kulturu i sport Vasilj Ševo.

“I ova godina, leto, završava se koncertom, imali smo Srem Folk Fest, vinski park a sezonu završavamo sa sjajnim pevačima. Do kraja godine imamo još nešto lepo, ne bi otkrivali ali će Mitrovčanima biti lepo.” rekao je direktor Turističke organizacije Dušan Drča.

Možda Vam se svidi i