Izmenjen režim saobraćaja na putnim pravcima u Vojvodini

Od strane Ozon
0 komentar

Zona postojećeg putnog prelaza i dela ulice Ćirila i Metodija u Staroj Pazovi – obustava saobraćaja zbog izgradnje nadvožnjaka do 11. novembra. Alternativni pravac je preko Inđije: Stara Pazova – Inđija i Inđija – Putinci.

Zbog rekonstrukcije i proširenja graničnog prelaza režim saobraćaja će biti izmenjen od 7. novembra do 10. decembra:- Saobraćaj za teretna vozila zatvoren u zaustavnoj saobraćajnoj traci, odvija se voznom i preticajnom, koje se zatim ulivaju u jednu traku, pa se vraćaju na redovan tok. – Saobraćaj za putnička vozila i autobuse se preusmerava u jednu saobraćajnu traku u smeru ka Subotici. Autobusi se ponovnim preusmerenjem vraćaju na levi teretni terminal i usmeravaju na redovan tok, a putnička motorna vozila nastavljaju kretanje suprotnim smerom i nakon GP Horgoš.

Stanje na graničnim prelazima 

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.30 časova: na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za kamione je 180 minuta,-na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za kamione je 120 minuta,-na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za kamione je 90 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Možda Vam se svidi i