Izmene u saobraćaju zbog radova na nekim putevima

Od strane Ozon
0 komentar

Stara Pazova do 1. marta, zbog izgradnje nadvožnjaka, obustavljen je saobraćaj u zoni postojećeg putnog prelaza i delu ulice Ćirila i Metodija.

Alternativni putni pravci su Stara Pazova – Inđija i Inđija – Putinci, navodi se u saopštenju JP „Putevi Srbije“ i dodaje da su radovi obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Na putu Golo Brdo – HE Đerdap 1, do 15. februara u periodu od 7 do 17 sati izvodiće se radovi na rehabilitaciji, uz naizmenično propuštanje vozila jednom saobraćajnom trakom.

Kako se navodi, na auto-putu E-75, do 15. februara izvodiće se radovi na redovnom održavanju parking-odmorišta „Jerina“ u blizini petlje Vodanj, zbog čega je odmorište zatvoreno u smeru od Beograda ka Nišu.

Sledeće dostupno odmorište je stanica za snabdevanje gorivom „Lukoil“ nakon 17 kilometara od parking-odmorišta „Jerina“.

Od tunela „Straževica“ do petlje „Beli Potok“ izmenjen je režim saobraćaja do 1. septembra, između kružnog toka Resnik i tunela „Straževica“, navodi se i dodaje da se saobraćaj iz oba smera preusmerava na novoizgrađenu devijaciju u dužini od 250 metara.

Na putu Svođe – Vlasotince, između naseljenih mesta Boljara i Kruševice, do 1. maja, od 7 do 17 sati, izvodiće se radovi na sanaciji odrona/kosina, uz naizmenično propuštanje vozila.

U saopštenju se dodaje da na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, kao i da, prema informacijama Uprave granične policije, u 07.20 sati na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Možda Vam se svidi i