FOTO VIDEO Nesvakidašnji prizor u Sremskoj Mitrovici. Deda Mraz joj doneo NEVEROVATAN POKLON

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Kada upoznaju ženu svog života, muškarci pred sobom imaju jako težak zadatak, a to je da smisle savršen način da je pitaju da sa njima provede ostatak života.

I dok neki pribegavaju dobrim, starim, proverenim metodama, poput prosidbe uz zalazak sunca na nekom romatičnom mestu, drugi taže nove i kreativnije načine da postave najbitnije pitanje.

Neobična prosidba odvila se sinoć na keju kraj reke Save u Sremskoj Mitrovici, kada je devojku momak u odori Deda Mraza pitao – Hoćeš li da se udaš za mene?

Momak je izveo devojku na najlepše mesto u gradu i potom pokazao veliki upakovan poklon, dok je ona otvarala svoj poklon on je kleknuo i postavio „sudbonosno“ pitanje.

Devojka je pristala, a veselje je odmah isplanirano za sledeću godinu.

Dragan Miljatović i Danijela Alimanović se zabavljaju skoro tri godine. On je zaposlen kao obezbeđenju u jednoj trgovačkoj kući a Danijela je koordinator za Romska pitanja.

Danijela i Dragan su planirali venčanje a ona je očekivala da će Dragan organizovati prosidbu sledeće godine u aprilu, kada je njem rođendan. Međutim, Dragan je imao drugu ideju. U odelu Deda Mraza u mececu čarolija, zaprosio je svoju voljenu koja je presrećna i iznenađena rekla „Da“. Dragan je za svoju voljenu pripremio i veliki vatromet.

Sve čestitke!

Možda Vam se svidi i