FOTO Vandali uništili nedavno adaptiran objekat: Na Javnom toaletu osvanuli grafiti

Od strane Ozon
0 komentar

Na Javnom toaletu u Sremskoj Mitrovici osvanuli su grafiti , saopštio je danas direktor Turističke organizacije grada Sremske Mitrovice.

Kako se navodi, grafiti su se pojavili nakon Božićnih praznika. Slućaj je prijavljen nadležnim organima i istraga je u toku.

Dve nedelje kako je otvoren Turistički centara već je krenulo uništavanje imovine. Ovo ispisivanje grafita na Javnom toaletu, predstavlja uništavanje imovine građana. Zajedničkim angažovanjem službi, grafiti će u što kraćem roku biti skinuti, rekao je Dušan Drča.

  • Dušan Drča je apelovao na građane da ono što smo radili zajedno, treba da sačuvamo. Molio bih građane da sačuvamo sve što grad Sremska Mitrovica napravi. Javni toalet se redovno održava i čisti, gledamo da sve bude higijenski. Osim muškog i ženskog toaleta, napravljen je i jedan odeljak za majke i bebe, gde majke mogu svoje bebe da poviju, ovde se nalaze redovno i nekoliko pelena, kreme… gledamo da sve održimo kako treba.

Drča je dodao da postoji video nadzor ali ispred toaleta, jer zakon ne dozvoljava da kamere budu u toaletu, pa se tako ne može ni utvrditi krivac.

Možda Vam se svidi i