Dobro jutro, Mitrovice, danas samo pozitivno

Od strane Ozon
0 komentar

Da prođe još i petak, kao uvod u vikend, ovaj dan je omiljen. A tokom vikenda opuštaje u kratkom odmoru od obaveza i stresa. Za „punjenje baterija“ najviše prija izlazak, bila to klupska svirka, predstava, izložba ili neko drugo gradsko dešavanje.

Ako ne radite vikendom, sigurno se radujete petku, danu kada ćete napustiti radno mesto, ostaviti neke brige i prepustiti se ljudima sa kojima volite da provodite vreme i događajima koji vas ispunjavaju.

Temperatura će danas dostići 19 stepena, biće malo kiše popodne, na žalost kiša i za vikend.

Očekivane biometeorološke prilike povoljno će uticati na većinu hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje astmatičarima u prepodnevnim satima, kao i osobama sa srčanim i psihičkim tegobama tokom celog dana.  Kod meteoropata su mogući umor i neraspoloženje. Preporučuje se pridržavanje saveta lekara i uzimanje redovne terapije.

Danas isključenja struje u Bešenovu.

U 11.00 časova počinju tradicionalne „Ulične trke“, pa će centar biti neprohodan za automobile, što znači da možete prošetati, zdravo je šetati, bodriti mališane i ostale trkače.

Prema poslednjem izveštaju bolnice Sremska Mitrovica u bolnici trenutno nema na lečenju pacijenata sa Kovid virusom.

Ako razmišljate o tome gde biste mogli večeras ili za vikend, naš grad ima dovoljno kafića da obiđete nekoliko, a za neki se odlučite da ostanete do „fajronta“.

Da vas podsetimo da grad Sremska Mitrovica i Pozorište “Dobrica Milutinović” poklanjaju ulaznice za monodramu “Na Drini ćuprija” i predstavu “Pošteni provalnik”, Pozorišta “Boško Buha” . Predstava je zakazana za sutra, 5. novembra 2022. od 20 sati i predstavu “Pošteni provalnik”, Pozorišta “Boško Buha” koja je na repertoaru 8. novembra 2022. od 20 sati. Možda danas ima još po neka karta, probajte…

Predlažemo da danas popijete kafu u Antique kafiću i restoranu, jer oni danas, posle dve nedelje, počinju sa radom, a za vikend pripremaju svirku i veče salse.

Ako ste propustili

Radnički – Crvena zvezda: Osmina finala kupa Srbije – Ozon Media

Izraelci grade agrosolarni park u Salašu Noćajskom – Ozon Media

FK “Radnički” u subotu igra za Aleksandru Dinić iz Sremske Mitrovice – Ozon Media

Isplata pomoći mladima od 5.000 dinara počinje od 16. decembra – Ozon Media

Kao i svakog dana čuvajte se u saobraćaju, a najvažnije je da se opustite, navučete osmeh jer se od mrgođenja samo stvaraju bore a i sve zavisi SAMO OD VAS.

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik