Dobro jutro hladna i snežna Sremska Mitrovice

Od strane Ozon
0 komentar

U našem gradu je trenutno -1°C. Pada sneg.

Temperatura bi danas trebalo da igra neki negativan marš: „minus 1, 2, 1, 2…“ i da tako bude do sutra kada će ići i do devet stepeni ispod nule.

Pobolјšanje biometeorološke situacije pogodovaće hronično obolelim i osetlјivim osobama. Oprez se savetuje srčanim bolesnicima. Reumatski bolovi su mogući kao meteoropatske reakcije. Učesnicima u saobraćaju RHMZ preporučuje pojačanu koncentraciju.

Od juče,  na području Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, registrovana je jedna saobraćajna nezgoda. Jedna osoba je povređene.

Apelujemo na vozače da poštuju sve saobraćajne propise radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, a posebno da poštuju ograničenje brzine i ne konzumiraju alkohol jer su to najčešći uzroci saobraćajnih nezgoda u kojima ima poginulih i povređenih.

U Kovid ambulanti Sremska Mitrovica, bilo je 85. prvih pregleda, dok je kontrolnih pregleda bilo 36. Od 85. prvih pregleda, 49. pregleda su bili antigen pozitivni. Jedna osoba je hospitalizovana.

Prema poslednjim podacima, u Kovid centru Opšte bolnice Sremska Mitrovica zaključno sa 11. januarom nalazi se 38 pacijenata, od toga broja 20 lica je pozitivno na virus kovid 19. Ukupno šest osoba je na respiratoru, dve su na kiseoniku. Jedan pacijent je transportovan u bolnicu na Mišeluku.

Korona virus je u novom zamahu u Srbiji. Prema poslednjem preseku, zabeleženo je 8.949 novih slučajeva zaraze.

Tokom protekle nedelje u Mitrovačkoj bolnici rođena je 21 beba. Rođeno je 7 devojčica i 14 dečaka.

Danas, ali i narednih dana možete pogledati neki film

Na Velikoj sceni Pozorišta “Dobrica Milutinović” u Sremskoj Mitrovici biće održano više projekcija filmova. Danas, 11. januara od 17:00 časova prikazuje se fillm Sing 2 a od 20:00 časova –Spiderman: No Way Home

Da vas potsetimo: Sutra, 12. januara, projekcija filma – Matrix 4

Za sutra možete planirati po zakazanim projekcijama:

Sreda, 12. januar; 17:00 časova – Sing 2, 20:00 časova – Matrix 4.

Кarte za filmove se ne rezervišu, a možete ih kupiti radnim danima od 8 do 14 časova ili neposredno pre projekcije. Ulaz: 350 dinara. Informacije na broj telefona: 022/615-115.

U četvrtak, 13. januara, biće održana svečana akademija Srpske pravoslavne crkve

U organizaciji Srpske pravoslavne crkve Sremska Mitrovica uz tehničku podršku Pozorišta „Dobrica Milutinović“.

Za subotu spremite vaše dečake i devojčice, za još jednu predstavu za decu: 15. januar 2022., 12:00 časova. Pozorište „Dobrica Milutinović“. Teatar „Gartel“ Sremska Mitrovica uz tehničku podršku Pozorišta „Dobrica Milutinović“

Ukoliko ste u potrazi za poslom, možda ga nađete baš među oglasima na našem portalu.

Ne dajte nikom da vam pokvari ovaj dan.

Možda Vam se svidi i