Dobro jutro, Grade! Šta petak donosi Mitrovčanima?

Od strane Ozon
0 komentar

Danas tokom dana smena sunca i kiše, ako nas opet najavljena vremenska prognoza ne prevari. I juče smo u najavi imali kišu ali se ona stidljivo pojavila samo kratko. Temperatura do 23 stepena, a za vikend, subota kiša, nedelja oblaci i sunce. Uživajte, ko može, u današnjem danu, a za vikend se naspavajte.

Relativno nepovolјne biometeorološke prilike izazvaće uobičajene tegobe kod hronično obolelih. Onima sa visokim pritiskom i astmatičarima se savetuje izvestan oprez. Reumatski bolovi, pospanost i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije. 

Vreme je alergija, pa je dobar savet da prostorije provetravate uveče, a da izbegavate otvaranje prozora kad je vetrovito. 

DANAS BEZ STRUJE

Sremska Mitrovica od 09.00 do13.00 časova.

ul. Kozaračka od br. 1-41 i 6-12
ul. Sterijina od br. 3-25 i 4-18 i b.b.
ul. Ozrenska od br. 6-8
ul. VI istočno bosanske brigade br. 5

Danas počinje pojačana kontrola saobraćaja, s akcentom na prekršaje pešaka koji upotrebljavaju mobilni telefon i slušalice prilikom prelaska kolovoza. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, na teritoriji Republike Srbije, u periodu od 16. do 22. septembra, sprovešće međunarodnu akciju pojačane kontrole svih učesnika u saobraćaju.

Prema poslednjem izveštaju bolnice Sremska Mitrovica ukupno je dva pacijenata u Kovid centru, tri pacijenata je transportovano na Mišeluk na bolničko lečenje.

Ako razmišljate o tome gde biste mogli večeras ili za vikend, naš grad ima dovoljno kafića da obiđete nekoliko, a za neki se odlučite da ostanete do „fajronta“.

U Galeriji “Lazar Vozarević” u Sremskoj Mitrovici danas možete pogledati izložbu slika umetnika “Esnafa” koja traje do 23. septembra. 

Danas počinje i Filmski karavan Slobodne zone Junior „Naše razlike = Naša snaga!”. Od 16. septembra do 18. septembra na terasi Turističkog info centra. Sve projekcije počinju u 20 sati.

Možete i prošetati do centra grada, i kupiti kartu za predstavu Predstavu za decu pod nazivom „Meda Padington” koja će biti odigrana u subotu, 17. septembra na Velikoj sceni Pozorišta „Dobrica Milutinović” u Sremskoj Mitrovici. Početak predstave zakazan je za 12 sati. Ulaz: 350 dinara. Informacije i rezervacije: 022/615-115.

U nedelju u Sremskoj Mitrovici gostuje Darko Rundek, jedan od osnivača čuvene jugoslovenske grupe ‘’Haustor’’ sa svojim pratećim bendom “Ekipa”. Nastupiće u nedelju, 18. septembra,  PSC “Pinki” u Sremskoj Mitrovici. Početak događaja je u 20:30, a ulaz je slobodan.

Da vas podsetimo: Sportski savez i Savez za školski sport Grada Sremska Mitrovica organizuju gradsko školsko prvenstvo u stonom tenisu. Prijave su u toku

Ono što je u poslednje vreme važno građanima Sremske Mitrovice jeste (između ostalog) RASPORED PRAŽNJENJA PLAVIH KANTI ZA SEPARACIJU PLASTIČNE AMBALAŽE, PAPIRA I METALA. Kada? Čitajte u ovom članku: RASPORED PRAŽNJENJA PLAVIH KANTI ZA SEPARACIJU PLASTIČNE AMBALAŽE, PAPIRA I METALA – Ozon Media

Iako se konkurs za žene nije slavno pokazao za teritoriju Sremske Mitrovice, možda se neko i odluči da pokuša da konkuriše i reši stambeno pitanje. Uskoro se očekuje oobjava uslova konkursa, mi naravno objavljujemo, a vi se pripremite. Dodatna sredstva za kupovinu nekretnine čiji će vlasnik biti žena – Ozon Media

Ukoliko ste propustili

IN MEMORIAM: Nikola Stojšić – Ozon Media

Dokumentarni film „SAVA” londonskog reditelja – Ozon Media

Srem. Bombašu iz kafića opet produžen pritvor – Ozon Media

Počelo prvenstvo. Kuglaši K. K „Srem“ iz Sremske Mitrovice ubedljivo pobedili sa 7:1 – Ozon Media

NOVI DOKAZI DOPUNILI OPTUŽNICU koja je podignuta zbog krivičnog dela teško ubistvo – Ozon Media

Danas, razvucite osmeh, iskoristite sunčan dan, čitajte Ozon Media i slobodno nam pošaljite zanimljivu fotografiju vaše šetnje ili neke druge aktivnosti.

Ako ste u potrazi za poslom, pogledajte u rubrici OGLASI.
Uživajte u vikendu i čitajte Ozon Media.

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar