Dobro jutro, Grade! Šta petak donosi Mitrovčanima?

Od strane Ozon
0 komentar

Danas tokom dana smena sunca i oblaka, temperatura do 22 stepena, ali za vikend promena vremena. Uživajte, ko može, u današnjem danu, a za vikend se naspavajte.

Biometeorološka situacija može nepovoljno uticati na astmatičare i osobe sa osetljivim nervnim sistemom. Kod meteoropata su mogući nervoza, pospanost i bolovi u mišićima.

Vreme je alergija, pa je dobar savet da prostorije provetravate uveče, a da izbegavate otvaranje prozora kad je vetrovito. 

Na auto-putu E-70, petlja „Ruma“ – petlja „Pećinci“, u smeru Šid – Beograd, do 30. aprila vrše se radovi na zameni zaštitne žičane ograde u putnom pojasu. Tokom radova za saobraćaj je zatvorena zaustavna traka, a saobraćaj se odvija voznom i preticajnom saobraćajnom trakom. Radovi se pomeraju sukcesivno do 400 metara u toku svetlog dela dana.

Danas bez struje

Martinci od 09.30-13.30 časova
Vikend naselje Poloji

Sremska Mitrovicaod 08.30-13.30 časova
ul. A. Čarnojevića od br. 42-46 i b.b.
NIS benzinska pumpa Kameniti most
Semafor na uglu ul. Kuzminska – Palanka

Sremska Mitrovica od 13.00-13.30 časova.
ul. Petra Preradovića od br. 1-39 i 6-32
Zdravstvena stanica br. 2 u ul. P. Preradovića
ul. A. Čarnojevića br. 47

Prema poslednjem izveštaju bolnice Sremska Mitrovica ukupno je 11 pacijenata u Kovid centru, pet pacijenata je pozitivno, na respiratorima nema pacijenata.

Lekari kažu da je situacija sa koronaom stabilnija, ali upozoravaju da su registrovana sva tri virusa gripa.

Ako razmišljate o tome gde biste mogli večeras ili za vikend, naš grad ima dovoljno kafića da obiđete nekoliko, a za neki se odlučite da ostanete do „fajronta“.

U holu Gradske kuće u Sremskoj Mitrovici, danas možete pogledati izložbu ručnih radova pod nazivom „U susret Uskršnjim praznicima“. Izložba počinje u 10 časova. Ulaz je slobodan.

Danas možete pogledati zložbu crteža, slika i skulptura Stefana Kovačića, biće otvorena u Galeriji „Lazar Vozarević“ u petak 8. aprila u 19 časova.

Možete i prošetati do centra grada, i kupiti kartu za predstavu SANTIAGO OD MORA: POTRAGA ZA GUSARSKIM BLAGOM, koja je zakazana za subotu u 12:00 sati. Čuli smo da se deci dopada.

Ukoliko ste propustili

ARHEOLOZI i radne mašine zajedno na trasi novog auto-puta Kuzmin- Sremska Rača. Kod Bosuta temelji srednjovekovne građevine – Ozon Media

Kako je glasala Sremska Mitrovica? Konačni izborni rezultati – Ozon Media

Prvo reciklažno dvorište u Srbiji od danas u Sremskoj Mitrovici – Ozon Media

Gradske priče: „Neki novi klinci“ promovišu drugačiju, pozitivnu energiju i sasvim novu i jedinstvenu fotografsku priču – Ozon Media

Koliko je poskupela kupovina na voća i povrća? Najniža cena kajmaka u Srbiji, u Sremskoj Mitrovici – Ozon Media

Uživajte u petku, koliko možete, a za vikend obiđite prijatelje i dobro se naspavajte, jer nas uskoro čekaju lepi dani.

Možda Vam se svidi i