Devojka koju traže od juče skočila sa mosta?

Od strane Ozon
0 komentar

Ksenija Lukić (30) iz Sremske Mitrovice nestala je preksinoć oko tri sata posle ponoći, nakon što je skočila sa Varadinskog mosta, a sve se dogodilo pred očima njenog momka A. S. (42) koji je tragediju i prijavio policiji, piše Blic.

Kako piše Blic, njihov izvor iz policije, A. S. je nakon prijave i teške tragediju u teškom psihičkom stanju odmah primljen u KC Vojvodine na odeljenje psihijatrije.

Iako Blic piše da su informacije potvđene, sve je pod sumnjim, jer porodica nema ove informacije.

Za Ksenijom se traga od subote rano ujutru.

Mi nemamo nikakve informacije jer je bila sa momkom koji nama ne želi da se javi na telefon. Ona živi u Novom Sadu, a mi smo u Sremskoj Mitrovici tako da niko ne zna ni šta je imala na sebi. Dečko je prijavio policiji nestanak i sada se ne javlja nikom, mi smo za to saznali od policije. Objasnili su nam da su bili u nekom restoranu na Petrovaradinu, pa su otišli da prošetaju i u međuvremenu su se posvađali. Po priči momka, kada su prelazili most ona je njemu navodno nestala iz vidokruga i od tada joj se gubi svaki trag – priča Ksenijina za medije.

Policija je porodici rekla da su dobili dojavu da je u toku noći nepoznata devojka skočila sa tog mosta.

– Noćni čuvar je rekao da je neka devojka skočila sa mosta i to nam je policija prenela, ali nisu mogli ništa više da kažu jer nisu sigurni da li je to Ksenija. Policija trenutno pretražuje taj deo, tamo su i ronioci. Ksenijin rođeni brat je išao jutros tamo ali ništa nije pronašao ni saznao, ribolovci su rekli da će se i oni uključiti u potragu. Mi bukvalno ništa više ne znamo – rekla je ona.

Po prijavi momka A. S. policija je odmah poslala depešu Upravi za vanredne situacije i poslate su specijalne jedinice žandarmerije.

Iz Beograda su stigle ronilačke ekipe i juče su šest sati pretraživali teren, a trebalo bi da je potraga nastavljena i danas.

Podsećanja radi, prvobitno je javljeno da je Ksenija nestala nakon svađe s momkom, te da je prijavljeno da je neko skočio sa Varadinskog mosta. Kako se ispostavilo, nesrećna devojka se odlučila na taj korak, a svemu je prisustvovao njen dečko.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra „Srce“ od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Blic

Možda Vam se svidi i