Devojka iz Sremske Mitrovice noćas nestala u Novom Sadu. Porodica strahuje od najgoreg

Od strane Ozon
0 komentar

Ksenija Lukić (30) iz Sremske Mitrovice nestala je sinoć oko tri sata posle ponoći. 

Ksenija Lukić je poslednji put viđena u Petrovaradinu. Ksenija je poslednji put viđena u Petrovaradinu, kada je bila sa dečkom, a trag joj se gubi kod Varadinskog mosta.

Ksenijin nestanak je 26. februara prijavio momak, a policija je obavestila porodicu šta se dogodilo.

– On je krenuo za njom, ali ju je na mostu izgubio. To su jedine informacije koje imamo o njoj. Ne znamo ni kako je bila obučena u trenutku nestanka jer njen momak ne želi da komunicira sa nama. Sinoć je jedna osoba skočila sa mosta i policija traga za telom, a mi ne znamo da li je reč o Kseniji ili nekom drugom. Ksenija se već šest meseci zabavlja sa momkom iz Engleske. On je pre nekoliko dana došao u Srbiju da se vide, što je radio  i ranije. Ona je sa njim bila smeštena u nekom hotelu ili stanu. Svi smo pokušavali da je dobijemo preko telefona i društvenih mreža, ali se ne javlja – rekla je Ksenijina sestra.

Prema njenim rečima, Ksenijin nestanak je 26. februara prijavio momak, a policija je obavestila porodicu šta se dogodilo.

Ukoliko je neko video Kseniju ili bio sa njom u kontaktu u poslednja 24 sata, može da pozove broj telefona 063/155 3216 ili policiju.

Možda Vam se svidi i