Danas pretežno oblačno

Od strane Ozon
0 komentar

U Srbiji će ujutru biti mestimično magle. Tokom dana pretežno oblačno, ponegde sa slabom kišom, a na planinama je moguća i po neka pahulja. Najviša temperatura do 15 stepeni. Drugog dana vikenda se očekuje pretežno sunčano i malo toplije vreme.

Ujutru mestimično magla. Tokom dana pretežno oblačno, na severu i zapadu biće suvo, dok je u ostalim krajevima ponegde moguća slaba kiša.

Na visokim planinama kratko će padati slab sneg. Posle podne postepeno razvedravanje, najpre u košavskom području usled jačanja jugoistočnog vetra.

Ujutru temperatura od 4 do 8, tokom dana od 12 do 15 stepeni.

U Sremskoj Mitrovici ujutru magla. Tokom dana pretežno oblačno. Najviša temperatura do 14 stepeni. Drugog dana vikenda se očekuje pretežno sunčano i malo toplije vreme, temperatura do 14 stepeni.

U nedelju i ponedeljak pretežno sunčano i malo toplije. Po kotlinama, dolinama reka i na visoravnima zapadne i južne i Srbije magla, koja će se ponegde zadržati duže tokom dana.

U ponedeljak uveče i tokom noći u jugozapadnim i zapadnim, a u utorak i u ostalim predelima promenljivo oblačno mestimično s kratkotrajnom kišom.

Potom pretežno oblačno s kišom, a na visokim planinama sa snegom, uz postepeni pad temperature naročito od četvrtka.

Najniža temperatura od 4 do 8, najviša od 12 do 15 stepeni.

Možda Vam se svidi i