Cena sitnica – 5.900 dinara ulaz na bazen. Sava je zakon!

Od strane Ozon
0 komentar

Sremci najviše vole Savu ali i odlaze na bazene. Prvi izbor je Sava jer cena ulaznice na nove Vrdničke bazene iznosi skoro 6.000 dinara.

Cena ulaznice za jednu osobu, u nove bazene Fruških terma iznosi 5.900 dinara. Uz kartu dobijate i pristup garaži sa parking mestom, a svoju garderobu i ostale stvari možete ostaviti u ormarićima koji su pod ključem.

Kompleks unutar sebe krije 11 bazena, tri bara, saunu, masaže i welness spa centar. Ali, svaka od ovih usluga se plaća odvojeno i ne ulazi u punu cenu dnevne karte kojom ste platili samo ulaz.

Sudeći po komentarima na instagram stranici ovog kompleksa, građani ne mogu dobiti odgovor kolika je cena ulaznice, ali ima onih koji su bili pa u komentarima ostave iznos koji su uplatili za ulaz. Neki obožavaju bazene bez obzira na cenu ali ima i onih koji smatraju da je Dubai jetiniji.

„Milioneri jedino..- za nas obične smrtnike sa minimalcem tesko i na jedan dan na bazen, preterali ste lep je hotel ali cena kao da na Bora Bora a ne …“ „Za buržoaziju… Živeo Dunav i priroda“. Ovo su samo neki od komentara na ovoj stranici.

Ipak neki smatraju da je cena za ovakvu uslugu realna „Hoteli su im puni. Porediti kompleks sa 4 i 5 zvezdica i obične samo bazene nije realno. Jedna noć sa doručkom u Termama preko Bookinga košta 14.500 dinara. Zar neko očekuje ulaz na njihove bazene za 500 dinara?“

Možda Vam se svidi i