Zlatne devojčice ,,Olene“!

Od strane Ozon
0 komentar

Vrnjačka Banja daleko poznata kao mesto organizovanja festivala a jedan od najvažnijih je Vrnjački karneval koji se organizuje svake godine. Tokom karnevalske nedelje u julu mesecu Vrnjačka Banja postaje scena na kojoj se održava veliki broj maskenbala, koncerata, žurki, a ove godine po prvi put u sklopu festivala održao se i festival igre ,,Vrnjačka Banja Dance Now“u organizaciji direktora Aleksandra Milin.

Studio modernog i klasičnog baleta ,,Olena“ je sa zadovoljstvom prihvatio poziv i odazvao se da učestvuje  15. jula na festivalu.

Najmladji članovi studia Matić Sofija, Jovanović Nevena, Jovanović Andreja, Jeremić Reodora, Ratić Andrea i Janković Elena predstavile su se koreografijom ,,Slušaj svoje srce“ i osvojile prvu nagradu i specijalnu nagradu za učešće na festivalu u Zrenjaninu.

Andrea Ratić divnom koreografijom ,,Maskarada“ klasičan balet takodje je osvojila prvu nagradu i osvojila srca publike svojim prelepim nastupom.

Posebna je bila čast učešće 16.jula na koncertu Baletskog studia ,,Amadeus“ kao specijalni gosti gde su se Jovanović Nevena i Jovanović Andreja predstavile sa svojom koreografijom klasičnog baleta ,,Valcer lutaka“ a i ponovnim nastupom grupe i solo nastupom Ratić Andree uveličali sam koncert i dobili sve pohvale Maje Skenderović Bonić direktorke studia ,,Amadeus“.

Prelepo druženje učesnika upoznavanje novih drugara i druženje sa starim uz obećanje da se vidimo i sledeće godine, naglasila je Olena Rimac

You may also like