Završena aukcija za kapitensku traku Kristijana Ronalda!

Od strane Ozon
0 komentar

Šestomesečni mali Kragujevčanin Gavrilo Đurđević ujedinio je Srbiju! On boluje od spinalne mišićne atrofije tipa 2, smrtonosne, ali izlečive bolesti čiji lek je najskuplji na svetu i košta ogromnih 2.500.000 evra!

Ljudi dobrog i velikog srca uspeli su da pošalju na lečenje u Los Anđeles dobro poznatu malu Sofiju, Lenu, Minju, kao i malog Olivera. Na red je došao mali Gavrilo koji je već primio potrebnu terapiju u Srbiji, ali ona nije dovoljna za njegov potpuni oporavak.

Borba za Gavrilovu šansu za život počela je pre više od mesec dana i to je bio poziv da se opet probudi čitava Srbija. U doba koronavirusa, kada je ekonomija čitave planete pogoršana, porodica je obavestila da je uspela da prikupi 500.000 evrazahvaljujući divnim, humanim ljudima!

A onda je ova akcija poprimala novi značaj kada je 28-godišnji vatrogasac Đorđe Vukićević pokupio sa terena kapitensku traku koju je najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo u utakmici Srbije i Portugala vidno izrevoltiran bacio i napustio teren.

Đorđe je došao na fantastičnu ideju da kapitensku traku velike fudbalske zvezde postavi na sajt za licitaciju i proda u humanitarne shvhe, a sve to u cilju prikupljanja novca za malog Gavrila!

Nakon 3 dana, licitacija je konačno završena. Kapitenska traka najboljeg fudbalera sveta je prodata za 7.500.010 dinara, odnosno oko 65.000 evra!

Kolika će biti konačna ponuda bilo je neizvesno do samog kraja, pošto se u poslednja 24 časa ušlo sa ponudom koja je iznosila 6.000.000 dinara, ali u poslednjim minutima licitacije ponuda je porasla na 7.500.000 dinara.

IZVOR: REDPORTAL.RS, FOTO: BUDIHUMAN.RS

Možda Vam se svidi i