Za atletičare AK “Srem” dve srebrne medalje!

Od strane Ozon
0 komentar

Tokom vikenda u Beogradu održano je Prvenstvo Srbije za seniore i seniorke u dvorani a atletičari AK “Srem” su osvojili dve srebrne medalje.
Prvog dana prvenstva je u disciplini skok motkom za seniorke Sanja Veselinović osvojila srebrnu medalju rezultatom 2,90m. Sanja je, inače, student treće godine fakulteta za sport u Novom Sadu pa zbog brojnih obaveza trenira u smanjenom obimu ali ipak uspeva da ostane na nivou potrebnom za postolje na prvenstvu Srbije.
Drugog dana u dinamičnoj trci na 3000m Aleksandra Kostadinović takođe osvaja srebro i to novim ličnim rekordom koji sada iznosi 10:25,45 i pored toga što se nije posebno spremala za dvoranu. Pobedila je odlična Katarina Milosavljević, dok je bronzana bila Slađana Stamenković, obe iz Crvene Zvezde.


Vrlo dobar je bio i Mirko Mauna koji je nastupao u trkama na 1500m i 3000m i zauzeo šestu poziciju, rezultatima 4:04,45 i 8:37,95. Oba ova rezultata su Mirkovi novi lični rekordi i on, iako je ovo njegova prva godina nastupa u seniorskoj konkurenciji, pokazuje da je vredno radio tokom zime te da će se sa njim morati računati i u ovoj konkurenciji.

Anja Lajić je u disciplini troskok bila sedma rezultatom 11,66m.

Možda Vam se svidi i