Vučić posetio porodicu Đurić u Laćarku

Od strane Ozon
0 komentar

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiio je danas domaćinstvo Jovanke Đurić, samohrane majke sa devetoro dece u Laćarku. Predsednik je u posetu ovoj porodici krenuo u društvu ministra poljoprivrede Branislava Nedimovića, i gradonačelnice Sremske Mitrovice, Svetlane Milovanović.


Porodica Jovanke Đurić, samohrane majke sa devetoro dece u Laćarku, dobiće nameštaj za domaćinstvo, krevete, kuhinju i druge potrebne stvari, obećao je predsednik Aleksandar Vučić tokom posete toj porodici.

Predsednik je tu porodicu posetio i krajem 2019. godine, jer je, kako je tada rekao, želeo da pred Novu godinu poseti porodicu divne žene, sa devetoro dece, čiji je suprug preminuo pre nekoliko godina.

Jovanka je pre skoro tri godine ostala bez muža i sama podiže sedmoricu sinova i dve ćerke, a porodica živi od poslastičarnice „Devet slatkiša“ i dečjeg dodatka od 15.000 dinara.

Jovanka Đurić je samohrana majka devetoro dece, sedam dečaka i dve devojčice. Problemi ove porodice počeli su na Uskrs 2017. godine kada je preminuo otac Todor. 

Najstarija Jovankina ćerka je Cvija (19), sin Miloš (18), Milan (17), Nemanja (16), Milica (15), Stefan (13), Mihajlo (10), Ognjen (9) i najmlađi Uroš 8 godina.

Tokom obilaska porodice iz Laćarka, predsednik Aleksandar Vučić, danas je rekao da se u Sremskoj Mitrovici priprema veliki projekat za dodatnu izgradnju 10.000 metara kvadratnih opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici, kao i za rekonstrukciju postojećeg dela bolnice.

Vučić je dodao da već dosta urađeno za Sremsku Mitrovicu i da je tu nezaposlenost svega između tri i pet odsto.

Predsednik je rekao da će se videti da li će biti novca i za gradnju gradskog stadiona u Sremskoj Mitrovici.

Dodao je da će biti rekonstruisan i stari deo vrtića „Čuperak“.

Možda Vam se svidi i