Virtuelni vodič kroz kulturnu baštinu Sremske Mitrovice

Od strane Ozon
0 komentar

Projekat pod nazivom „Virtuelni vodič kroz kulturnu baštinu Sremske Mitrovice“ realizovalo je Udruženje mladih „UM“ iz Sremske Mitrovice, koji je finansirala Gradska uprava za kulturu i sport grada Sremska Mitrovica.
Kroz virtuelni vodič predstavljen je Muzej Srema. Tokom virtuelne ture koja se nalazi na sajtu Muzeja Srema, možete prošetati kroz stalnu postavku muzeja i kratko pregledati šta sve muzej ima u ponudi.
Smatramo da je Muzej Srema ovom virtuelnom turom dobio novu dimenziju, jer će kako domaći tako i strani posetioci moći virtuelno da prošetaju kroz Muzej Srema. Naravno, posetioci ne treba tu da se zaustave, već da nakon virtuelne šetnje kroz muzej, isti i posete uživo.Ovaj projekat je proistekao iz želje da mnogi ljudi koji nisu u mogućnosti da uživo posete Muzej Srema, mogu na vrlo lak i brz način da pogledaju šta muzej nudi.
U narednom periodu, udruženje mladih „UM“ ima u planu da napravi virtuelnu turu i drugih istorijskih lokaliteta u Sremskoj Mitrovici, piše u saopšenju udruženja mladih „UM“

Muzej Srema VIRTUELNA TURA

Možda Vam se svidi i